marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp vrea să doneze banii pe care Amber Heard i datorează, după pierderea procesului

Actorul a promis să doneze 1 milion de dolari, pe care îl va primi din noua sa înțelegere cu fosta lui soţie.

Johnny Depp vrea să doneze banii pe care Amber Heard i datorează, după pierderea procesului
Johnny Depp și Amber Heard au ajuns la un acord în urmă cu câteva zile, pentru a nu se mai confrunta din nou în instanță, după procesul de defăimare mediatică în care s-au luptat în iunie anul trecut.
Atunci, actrița a fost condamnată să-i plătească 10 milioane de dolari fostului ei soț pentru un articol publicat în urmă cu patru ani în „Washington Post“, în care vorbea despre experiența ei de victimă a violenței domestic, fără să-l menționeze în niciun moment pe el, iar el a fost obligat să o despăgubească pe Amber cu două milioane de dolari pentru declarațiile calomnioase făcute de avocatul său.
 
În cele din urmă, ea va fi cea care va trebui să plătească, mai exact un milion de dolari, iar polița ei de asigurare va acoperi această sumă. Reprezentanții legali ai starului din „Pirații din Caraibe“ au emis o declarație publică pentru a sublinia că această înțelegere nu schimbă „verdictul juriului“ în favoarea clientului lor.
 
De asemenea, au subliniat că acesta s-a angajat să doneze suma unei organizații caritabile „reale“. Această ultimă nuanță este o aluzie la adresa actriței, care inițial se angajase să doneze banii primiți ca parte a acordului de divorț de Johnny Depp către diverse organizații de caritate: 3,5 milioane de dolari unui spital de copii din Los Angeles și aceeași sumă Uniunii Americane pentru Libertăți Civile.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies