marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jojo se dezlantuie total in comedia S-a furat mireasa. Actrita asa cum nu ai mai vazut-o pana acum

Nu multi au vazut-o pe Catalina Grama (alias Jojo) cu crema pe fata si castraveti pe ochi, tipand pana aproape de lesin, cantand si dansand de mama focului, in timp ce ii sunt strecurate bancnote in lenjeria intima sau amenintand ca se va arunca sub copitele unui ponei. Din 11 mai, Catalina Grama este Nina in S-a furat mireasa, o nou comedie semnata de MediaPro Pictures.

Jojo se dezlantuie total in comedia S-a furat mireasa. Actrita asa cum nu ai mai vazut-o pana acum

In regia lui Jesus Del Cerro, filmul S-a furat mireasa este produs de Alma Sarbu si o aduce in rol principal pe Catalina Grama, care de aceasta data interpreteaza o moldoveanca, castigatoare a concursului de frumusete Miss Barlad. Nina vorbeste cu un puternic accent moldovenesc si este interesata doar sa parvina pe scara sociala si sa devina o "doamna".


Cel care a influentat alegerea Catalinei Grama pentru rolul Ninei este Toni Grecu, care alaturi de Adrian Onciu semneaza si scenariul filmului S-a furat mireasa. Toni Grecu a marturisit ca a avut-o in minte pentru acest rol inca de cand a scris scenariul. Jojo, o actrita cu greutate din cadrul Serviciului Roman de Comedie, a primit cu multa bucurie vestea participarii sale la proiect. „Ma simt ca acasa pentru ca aceasta echipa cu care am colaborat si la filmul Nasa este echipa mea de suflet. Daca as putea, in lumea mea ideala, as face filme numai cu Alma si Jesus” glumeste ea incantata.

 


Spre deliciul publicului cel care i-a tinut replica artistei in cateva scene de-a dreptul hilare este chiar un…ponei, despre care Catalina declara: ,, Amadeus a fost un partener deosebit de amabil si foarte docil pana la urma, pentru ca el este un actor in S-a furat mireasa, dar e totusi un ponei! Si a fost un ponei deosebit de intelegator pentru ca l-am si coafat, l-am si dat cu fixativ, l-am tot plimbat prin casa, l-am innebunit! L-am imbracat chiar si in frac la un moment dat! Prin cate n-a trecut poneiul Amadeus in cadrul acestei productii! Insa s-a comportat admirabil, ne-a inteles pe toti si, mai mult decat atat, a dovedit ca este si talentat. In lumea poneilor, in Hollywood-ul lor, ar fi foarte apreciat.”



 


Galerie foto


Modifică setările cookies