marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jon Cryer implineste 47 de ani. De la un debut nepromitator la un actor stralucit de comedie: cum i-a schimbat viata rolul din Two and a Half Men

Jon Cryer, unul dintre cei mai amuzanti actori de pe micile ecrane, implineste astazi 47 de ani. Vedeta serialului Two and a Half Men i-a cucerit pe toti in rolul lui Alan, cu care a dat marea lovitura. Astazi, fanii isi aduc aminte de cele mai tari momente ale lui din show-ul care l-a facut celebru.

Jon Cryer implineste 47 de ani. De la un debut nepromitator la un actor stralucit de comedie: cum i-a schimbat viata rolul din Two and a Half Men

GALERIE FOTO 15 imagini inedite din viata si cariera lui Jon Cryer

 

 

Jon Cryer s-a nascut pe 16 aprilie 1965 in New York si a debutat in film in pelicula No Small Affair, unde a avut-o ca partenera pe Demi Moore, insa mult timp a ramas un necunoscut. Primele sale filme au fost "No Small Affair", "Pretty in Pink", insa a avut curajul sa isi produca singur filmul "Went to Coney Island on a Mission from God... Be Back by Five", care a avut un scenariu scris de el si a fost bine primit de catre critici.

 

 

 

Jon Cryer si Demi Moore in 1984, in "No Small Affair"


 

Desi a fost activ inca din primii ani, Jon Cryer a devenit cunoscut la maturitate. 2003 a fost anul care i-a schimbat viata, dupa ce a obtinut rolul lui Alan in Two and a Half Men, in care joaca si acum, dupa 9 ani si respectiv, 9 sezoane.

Pentru rolul lui Alan a fost nominalizat consecutiv la 6 premii Emmy pentru cel mai bun actor de comedie in rol secundar, pe care l-a luat abia in 2009. 


Cryer a devenit atat de popular incat a primit o stea pe The Hollywood Walk of Fame pentru televiziune  in 2011.

Inainte de Two and a Half Men, Cryer s-a mai intalnit cu Sheen cand filmau comedia Hot Shots. Actorul sustine ca a fost chemat la un castign pentru rolul lui Chandler Bing din Friends, dar pentru ca era in Londra, a trimis o caseta video. Aceasta a a ajuns prea tarziu, dupa ce producatorii luasera decizia finala iar serialul era deja pe ecrane. Probabil ca daca ar fi jucat in Friends, fani nu ar mai fi avut ocazia sa-l vada in rol secundar in Two and a Half Men.


 

Acum, salariul sau pentru Two and a Half Men este de 550.000 de dolari per episod si este singurul actor care a aparut in toate episoadele. Dupa plecarea cu scandal a lui Charlie Sheen in 2010, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher, in rolul unui tanar milionar cu probleme in dragoste, care apare din senin in viata lui Alan. Desi fanii au fost dezamagiti si ii duc dorul lui Sheen, serialul continua sa faca audiente. Primul episod din sezonul 9 a facut un record de 28 de milioane de spectatori, cel mai mult din toata seria.


 

Jon Cryer a declarat ca s-a adaptat la noul show, chiar daca la inceput nu credea ca povestea va fi sustinuta. "Cand ai un serial cu o astfel de audienta, responsabilitatea este enorma si trebuie sa fii foarte sigur pe calitatile tale" a spus aceste pentru Daily Mail.

 

Jon Cryer a semnat de curand un contract pentru inca un sezon din Two and a Half Men, in care starul principal va fi tot Ashton Kutcher.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies