marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jon Hamm: starul serialului Mad Men va juca intr-un film despre baseball

Actorul american Jon Hamm, protagonistul serialului de televiziune "Mad Men", va juca rolul principal intr-un lungmetraj inspirat de universul baseballului.

Jon Hamm: starul serialului Mad Men va juca intr-un film despre baseball


Filmul, intitulat "Million Dollar Arm", va prezenta povestea inspirata din fapte reale a doi jucatori de crichet indieni care ajung in America si incep sa joace baseball, informeaza contactmusic.com.


Jon Hamm va interpreta rolul agentului sportiv J.B. Berstein, care ii descopera pe indienii Rinku Singh si Dinesh Patel prin intermediul unui concurs TV organizat pentru descoperirea de talente.


Cei doi sportivi vor ajunge sa joace pentru echipa de baseball Pittsburgh Pirates.


Actorul Alan Arkin a fost distribuit si el in acest film, care va fi turnat la Mumbai si in statul american Georgia. Filmarile vor debuta luna viitoare, potrivit revistei Variety.


Actorul Jon Hamm a devenit celebru cu rolul din serialul "Mad Men", a carui actiune se petrece in New Yorkul anilor '60 si urmareste viata primilor publicitari, competitia acerba dintre barbatii si femeile care lucreaza in agentiile de profil de pe Madison Avenue. Seria a fost initiata de Matthew Weiner, scenaristul serialului "Soprano". Pentru rolul din acest film, Hamm a fost nominalizat de cinci ori la premiile Globul de Aur, obtinand acest trofeu in 2008. Pentru acelasi rol, Hamm a fost nominalizat de sase ori la premiile Emmy.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies