marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jonathan Rhys Meyers: “Am fost de necontrolat, insa acum beau numai sange!’


A fost de sase ori la dezalcoolizare, de doua ori arestat in aeroport pentru ca la micul dejun consumase prea multa vodca, i s-a interzis pe viata sa mai zboare cu United Airlines, s-a batut cu politistii, cu barmanii, iar mai nou este platit doar dupa ce se incheie filmarile.

Jonathan Rhys Meyers: Am fost de necontrolat, insa acum beau numai sange! rsquo;

 

 

Se pare insa ca Jonathan Rhys Meyers, unul dintre “baietii rai” recunoscuti de la Hollywood descris de avocatul sau ca o “persoana fragila chinuita de demoni personali , s-a cumintit: “Am fost de necontrolat, insa acum beau numai sange!’, spune Jonathan facand referire la rolul din serialul “Dracula”, la care filmeaza in acest moment. 


“Am fost de necontrolat, am dus lucrurile la o extrema” – marturiseste Jonathan – “dar cand esti pe prima pagina a ziarelor pentru un comportament stupid, cand te imbeti in aeroport si te bati cu barmani si politisti, iar a doua zi abia de-ti mai amintesti ce-ai facut responsabilitatea este cumva diminuata”, recunoaste actorul.

 


Reputatia  i-a atras si roluri pe masura. “Oamenii ma intreaba de ce primesc mereu roluri de baiat rau – pentru ca arat ca un baiat rau!”, spune Jonathan Rhys Meyers. Christopher Hall, producatorul serialului “Dracula”, in care actorul este protagonist, recunoaste ca acesta are ceva “intunecos” in personalitatea sa.

 


“De ce m-au ales sa-l interpretez pe Henry al VIII-lea?’, intreaba retoric Rhys Meyers referindu-se la personajul din “Dinastia Tudorilor”. “Pentru ca era un nenorocit! M-am documentat foarte mult si am vazut cat era de corrupt de putere. Dar cand ti se da un regat la 17, 18 ani ajungi sa fii nenorocit!” 

Cel de-al treilea sezon al serialului “Dinastia Tudorilor” (“The Tudors”) este difuzat in premiera de Pro Cinema, incepand din 26 noiembrie, de la ora 01:15.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies