marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Josh Brolin: actorul american a fost arestat pentru tulburarea linistii publice

Actorul american Josh Brolin, aflat in stare de ebrietate, a fost arestat pentru tulburarea linistii publice, in timp ce se afla la o petrecere privata organizata de cativa prieteni in noaptea de Revelion, la Los Angeles.

Josh Brolin: actorul american a fost arestat pentru tulburarea linistii publice

Starul din Men in Black 3 se afla in cartierul Santa Monica alaturi de cativa prieteni in seara de 31 decembrie, insa petrecerea a fost oprita, dupa ce actorul a fost arestat de politistii din Los Angeles, cu doar cateva minute inainte de miezul noptii. Josh Brolin si-a petrecut noaptea dintre ani in arest si a fost eliberat in jurul orei locale 07.00, pe 1 ianuarie, informeaza contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, politia americana nu a emis un mandat de arestare pe numele actorului, ceea ce inseamna ca Josh Brolin nu va fi pus sub acuzare.


Prietenii actorului, care este casatorit cu actrita Diane Lane din anul 2004, spun ca acesta "nu a facut altceva decat sa se distreze poate putin prea mult".

 


Josh Brolin, in varsta de 44 de ani, a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul "Milk - Pretul succesului". Actorul american s-a remarcat si in alte productii de succes, precum "No Country for Old Men", "True Grit", "W.", "Wall Street 2: Money Never Sleeps", "Jonah Hex" si "Men in Black 3".


Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies