marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jude Law il va interpreta pe Albus Dumbledore in filmul ”Fantastic Beasts and Where to Find Them 2”. Cand va avea premiera

Actorul Jude Law, nominalizat de doua ori la premiile Oscar, il va interpreta pe vrajitorul Albus Dumbledore aflat in anii tineretii, intr-o continuare a filmului ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, informeaza bbc.com.
Jude Law il va interpreta pe Albus Dumbledore in filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 . Cand va avea premiera

Personajul Albus Dumbledore a fost interpretat in filmele din seria ”Harry Potter” de actorii Richard Harris si Michael Gambon, relateaza News.ro.
Noul film, care va avea premiera in noiembrie 2018, il va prezenta pe Albus Dumbledore inainte de a deveni directorul scolii de vrajitorie Hogwarts.


”Jude Law este un actor cu un talent extraordinar a carui munca o admir de mult timp. Abia astept sa am oportunitatea de a lucra cu el. Stiu ca va reusi sa redea toate fetele nebanuite ale lui Albus Dumbledore in acest film, JK Rowling dezvaluind o perioada foarte diferita a vietii personajului” , a spus regizorul acestui proiect cinematografic, David Yates.


”Cum suntem fani noi insine, suntem extrem de incantati sa il avem pe Jude Law in distributia «Fantastic Beasts», pentru a interpreta un personaj iubit la nivel global. Jude face parte din familia Warner Bros de multi ani si suntem nerabdatori sa pornim impreuna in aceasta aventura”, a spus Toby Emmerich, presedintele Warner Bros.


In filmul ”Fantastic Beasts and Where to Find Them 2”, regizat de David Yates, Eddie Redmayne va aparea din nou in rolul vrajitorului Newt Scamander.


Johnny Depp va interpreta personajul Gellert Grindelwald si in noul film, dupa ce a avut o scurta aparitie in finalul primei pelicule ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”.


Actiunea din primul film ”Fantastic Beasts And Where To Find Them” este plasata la New York, cu 70 de ani inainte de evenimentele relatate in seria ”Harry Potter”, si prezinta aventurile lui Newt Scamander, autorul unei carti despre creaturi mitologice, care, dupa sapte decenii, devine unul dintre manualele de studiu la scoala de magie Hogwarts, frecventata de tanarul vrajitor Harry Potter.


Despre Jude Law


Jude Law, nascut pe 29 decembrie 1972, este un actor britanic de teatru si film, care a devenit cunoscut pe plan international cu rolul din filmul ”Talentatul domn Ripley” (1999), regizat de Anthony Minghella, pentru care a castigat un premiu BAFTA si a fost nominalizat la Globul de Aur si premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor in rol secundar”. In 2004, starul britanic a fost din nou nominalizat la Oscar, Globul de Aur si BAFTA, insa la categoria ”cel mai bun actor in rol principal”, pentru interpretarea sa din lungmetrajul ”Cold Mountain”, regizat tot de Anthony Minghella.


Printre celelalte roluri notabile ale sale se numara cele din filmele ”Gattaca” (1997), ”Inamicul e aproape/ Enemy at the Gates” (2001), ”Inteligenta artificiala/ A.I. Artificial Intelligence” (2001), ”Drumul spre pierzanie/ Road to Perdition” (2002), ”Alfie” (2004), ”Closer” (2004), ”Contagion: Pericol nevazut/ Contagion” (2011), ”Hugo” (2011), ”Anna Karenina” (2012), ”Efecte adverse/ Side Effects” (2013) si ”Hotel Grand Budapest/ Grand Budapest Hotel” (2014). De asemenea, a interpretat rolul Dr. Watson in cele doua filme din seria cinematografica ”Sherlock Holmes”,  regizate de Guy Ritchie. Este cunoscut si pentru interpretarea rolului principal in serialul ”Tanarul papa/ The Young Pope”, produs de HBO.


Jude Law este si un apreciat actor de teatru si a primit trei nominalizari la Laurence Olivier Awards si doua nominalizari la Tony Awards. A fost recompensat cu un premiu Cesar onorific si a primit din partea guvernului francez Ordinul Artelor si Literelor in rang de Cavaler.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies