marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secretul pe care Jude Law il ascunde de 6 luni: ce s-a intamplat cu unul din cei mai sexy barbati din lume? Poza care le-a uimit pe fane

Jude Law, considerat unul din cei mai rafinati actori britanici si votat cel mai sexy barbat din lume in 2004, si-a uimit fanele aseara, cand in sfarsit a renuntat la fesurile pe care le-a purtat insistent in ultimele luni. Misterul a fost elucidat: actorul a inceput sa cheleasca.

Secretul pe care Jude Law il ascunde de 6 luni: ce s-a intamplat cu unul din cei mai sexy barbati din lume? Poza care le-a uimit pe fane

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Aflat in Paris, la premiera filmului Sherlock Holmes: A Game of Shadows, actorul a aparut pentru prima data in ultimele 6 luni fara nici un fel de palarie sau fes.

 

Dupa ce luni de zile atat fanii cat si presa s-au intrebat  de ce nu renunta Jude Law la acele palarii ciudate, aseara actorul a renuntat la ele si a parut extrem de relaxat si vesel, chiar daca incepe sa isi piarda podoaba capilara.


Intrebat ce ascunde in spatele caciulilor sale extravagante, actorul a glumit cu ceva timp in urma spunand ca are o tunsoare caraghioasa: "Am fost scalpat pentru urmatorul meu rol si am o tunsoare oribila. O sa vedeti anul urmator in cinema".
 

Rolul pentru care Benicio Del Toro a luat premiu pentru cel mai bun actor la Cannes: “Che Argentinianul”. Urmareste povestea rebelului care a mobilizat Cuba.

Jude Law a fost mereu prezent pe lista celor mai doriti barbati de la Hollywood, iar in 2004 a fost votat de revista People cel mai sexy barbat din lume. Actorul a tinut prima pagina  a tabloidelor cu nenumaratele sale aventuri si relatiile tumultoase cu Sienna Miller si Sadie Frost.

 


Fanii actorului de 38 de ani nominalizat la 2 Oscaruri raman impresionanti de rolurile sale din Talentatul Domn Ripley (1999), Cold Mountain (2003), Aflie (2004), Repo-Men (2010) sau cele doua filme din serie Sherlock Holmes.

 

In acest moment, Law continua turneul de promovare pentru pelicula Sherlock Holmes: A Game of Shadows regizata de Guy Ritchie, cu Robert Downey Jr in rolul celui mai celebru detectiv, in timp ce actorul britanic ii da viata sarmantului Dr. Watson.

 

A pozat aproape goala pentru o reclama la bijuterii. Uite ce forme indecende ascundea Katie Holmes sub hainele cuminti

 

Desi criticii nu au primit foarte bine a doua parte a filmului lansat in 2009 de Guy Ritchie, Sherlock Holmes: A Game of Shadows a fost pe gustul fanilor, avand in vedere si incasarile de 400 de milioane de dolari obtinute intr-o singura luna. Bugetul alocat a fost de 125 de milioane de dolari.

 

In 2012, Jude Law va putea fi vazut in Anna Karenina, o noua ecranizarea a romanului scris de Lev Tolstoi. Din distributia peliculei regizate de Joe Wright mai fac parte Keira Knightley si  Emily Watson.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies