marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julianne Hough si-a rupt coastele la filmarile pentru Rock of Ages. Actrita cu cel mai frumos corp al verii a atras toate privirile in vacanta

De la necunoscuta din Harry Potter la eroina din filmul Rock of Ages, vedeta impresioneaza nu doar prin frumusetea fizica ci si prin calitatile extraordinare de dans. Actrita a marturisit ca a filmat musicalul Rock of Ages alaturi de Tom Cruise cu cateva coaste rupte iar acum se recupereaza in vacanta unde a oferit imagini de neuitat.

Julianne Hough si-a rupt coastele la filmarile pentru Rock of Ages. Actrita cu cel mai frumos corp al verii a atras toate privirile in vacanta


Galerie foto: 18 imagini cu actrita Julianne Hough!


La numai 24 de ani frumoasa nascuta in Utah este deja apreciata ca actrita, compozitoare, cantareata si mai ales dansatoare. Revista People a numit-o recent actrita cu cel mai hot corp din aceasta vara intr-un top unde a fost depasita de fotomodelul Elle Macpherson. Iar fotografiile surprinse cu ea in vacanta nu pot reprezenta o dovada mai buna pentru titlul pe care l-a primit. Cu un corp tonifiat, un bronz perfect si un zambet cuceritor, Julianne a atras atentia tuturor.


FOTO: Gestul impresionant al Sandrei Izbasa! I-a daruit medalia de aur unui om genial! Faza zilei la Londra!

Gimnastul care a invins orice vis olimpic! O poza CUTREMURATOARE care te face sa plangi! FOTO


Julianne Hough si-a inceput cariera in calitate de concurenta a emisiunii “Dancing with the Stars”, dupa care a fost distribuita in musicalurile “Burlesque“, “Footloose” si “Rock of Ages“, Diablo Cody incredintandu-i rolul principal din comedia ce va marca debutul ei regizoral in 2013, iar Lasse Hallström considerand-o perfecta ca protagonista a dramei romantice “Safe Haven”, cea mai noua adaptare a unui roman de Nicholas Sparks, ce se va lansa tot in 2013.

 

 

"Am luat mai multe poze de-ale mamei, din anii '80 si am incercat sa-mi inteleg cat mai multe din acea perioada. Am urmarit numeroase documentare despre Sunset Strip", a dezvaluit Julianne despre o parte din pregatirea pe care a facut-o pentru rolul din Rock of Ages. Un rol pentru care, desi este o dansatoare desavarsita, a suferit foarte mult. In urma filmarilor anumitor scene de dans, actrita s-a ales cu cateva coaste rupte.


"Tocmai ce am incheiat filmarile pentru proiectul de debut ca regizor al lui Diablo Cody. Si nu dansez deloc. Acum ma pregatesc pentru un film al lui Nicholas Sparks, cu Lasse Hallstrom", a declarat actrita.


Considerata de reviste ca Maxim sau FHM una dintre cele mai sexy vedete americane in ultimii ani, Julianne a debutat pe marele ecran in 2001 intr-o franciza celebra cu pelicula Harry Potter and the Sorcerer's Stone unde a avut un rol mic. Calitatile sale de dansatoare si de cantareata au adus-o insa in atentia producatorilor de la Hollywood.
 

 


S-a nascut intr-o familie de mormoni din Sandy , Utah o suburbie a Salt Lake City , fiind unul dintre cei cinci copii ai familiei. A studiat in adolescenta dansul la Londra si a castigat numeroase competitii internationale ca junioara. A fost nominalizata la castigarea ''Creative Arts Primetime Emmy'' in 2007 pentru coregrafie, iar in 2008 si-a lansat un album muzical.


Sursa foto: Splash/ Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies