marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julianne Moore si Emma Thompson au impresionat la Festivalul de Film de la Berlin. Tinutele cu care au acaparat atentia

Julianne Moore si Emma Thompson s-au aflat luni seara in atentia publicului, la festivalul de film de la Berlin

Julianne Moore si Emma Thompson au impresionat la Festivalul de Film de la Berlin. Tinutele cu care au acaparat atentia

Moore joaca in comedia romantica "Maggie's Plan", proiectata in premiera europeana, insa in afara competitiei. Emma Thomson, in schimb, a adus la Berlin o drama inspirata din realitate, ce este inclusa in cursa pentru Ursul de aur.
 

Julianne Moore a fost intampinata cu un urias entuziasm la Berlin. Actrita a ales pentru aparitia pe covorul rosu o tinuta sobra, insa eleganta: bluza neagra cu maneci bufante si pantaloni negri cu auriu, acoperiti de paiete. Actrita s-a exprimat cu dificultate din cauza unei laringite, care i-a dat batai de cap si la gala premilor Bafta.


 

"Maggie's Plan" ne spune povestea unei tinere trecute de 30 de ani care decide ca vrea sa faca un copil si ii cere ajutorul unui vechi prieten. Intre timp, se indragosteste de un coleg de munca, interpretat de Ethan Hawke, aflat in pragul unui divort de sotia sa, interpretata de Julianne Moore. Cele doua femei devin rapid prietene.
 

Julianne Moore, actrita: "Georgette are o atitudine pozitiva fata de Maggie, fiindca aceasta s-a purtat foarte frumos cu copiii ei. Asa ca cele doua devin aliate."


 

In competitia oficiala a fost proiectat filmul "Alone in Berlin", cu Emma Thompson si Brendan Gleeson in rolurile unor soti executati pentru propaganta anti-nazism, in Germania lui Hitler. Pelicula aduce pe marile ecrane o poveste reala ce face subiectul unui roman din 1947.

 

Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies