marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julianne Moore va juca intr-un remake al filmului horror Carrie

Julianne Moore va juca intr-un remake al filmului horror "Carrie" din 1976, a raportat site-ul Deadline.com, specializat in postarea de informatii din industria cinematografica.

Julianne Moore va juca intr-un remake al filmului horror Carrie

Moore va juca rolul Margaret White, mama unei adolescente cu puteri supranaturale, scrie bbc.co.uk.

Personajul Carrie va fi interpretat de actrita in varsta de 15 ani Chloe Grace Moretz, care a declarat recent pentru BBC News: "Va fi un remake modern, nu va avea la baza atmosfera din anii '70".


Ea spune ca noul film "va apartine genului noir si va fi interesant" si va putea sa se compare cu pelicula "Black Swan", din 2010, in care a stralucit Natalie Portman. Filmul original "Carrie" a avut la baza romanul omonim scris de Stephen King.


Actritele Sissy Spacek, interpreta personajului Carrie, si Piper Laurie, care a intruchipat-o pe mama ei, au fost amandoua nominalizate la Oscar pentru prestatiile lor din acest film.
Remake-ul va fi regizat de Kimberly Pierce, cunoscuta pentru regia filmului "Boy's Don'y Cry", in care s-a remarcat Hilary Swank.


Povestea din romanul "Carrie" a fost transpusa si intr-un muzical, jucat pe Broadway in 1988, care nu a avut insa succes si a fost anulat dupa doar 21 de reprezentatii.


Julianne Moore, care a primit titlul de femeia anului 2011 din partea Universitatii Harvard, este castigatoare a unui Glob de Aur ("Povesti intretaiate" - 1994) si a fost de patru ori nominalizata la premiile Oscar, pentru rolurile din peliculele "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfarsitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) si "The Hours/ Orele" (2003).


Ea a castigat, de asemenea, un premiu de interpretare la Festivalul de Film de la Venetia ("Far from Heaven/ Departe de paradis" - 2002).

Sursa foto: Mediafax
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies