marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jumatate om-jumatate masina, suta la suta politist: RoboCop a luat cu asalt Canada, cum arata noul costum al eroului

RoboCop se intoarce pe marile ecrane in 2014. Joel Kinnaman continua filmarile la noua pelicula cu politistul cyborg si apare in noi imagini, imbracat in costumul-armura si cu o arma imensa in mana.

Jumatate om-jumatate masina, suta la suta politist: RoboCop a luat cu asalt Canada, cum arata noul costum al eroului

Fanii productiei s-au temut ca acest film nu se va mai face deloc, dupa ce producatorii au amanat lansarea pentur 2014. Initila, filmul trebuia sa intre in cinematografe in luna august a acestui an, dar se va lansa abia in februarie 2014.


In noile imagini, fanii au ocazia sa vada armura completa a eroului, purtata de Joel Kinnaman, actorul care il va juca pe RoboCop. Costumul purtat de Peter Weller in filmul original a devenit o legenda in peisajul cinematografic, dar imaginile de pe platouri anunta un nou costum, mai dur si mult mai rezistent. Filmarile au loc in Vancouver, Canada, iar Kinnaman a refilmat cateva scene, dupa ce productia a fost amanata cu cateva luni.

RoboCop are o distributie formata din  Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jay Baruchel si  Jackie Earle Haley. RoboCop se va lansa in SUA pe 7 februarie 2014.


La 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop, celebrul "Part man. Part machine. All cop", este reinventat de studiourile MGM. Noul RoboCop  are un buget de 100 de milioane de dolari potrivit imdb.com, iar scenariul este realizat de Nick Schenk (Gran Torino) si Joshua Zetumer, in timp ce brazilianul José Padilha va semna regia.


Samuel L. Jackson va juca rolul unui mogul media in remake-ul creat la 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop. Jackson il va interpreta pe Pat Novak, un mogul carismatic si o forta puternica in lumea lui RoboCop. Remake-ul clasicului science fiction din 1987 mai are un nume important: Gary Oldman, care il va juca pe pe omul de stiinta ce l-a creat pe RoboCop, in timp ce Michael Keaton va juca rolul sefului machiavelic al Omnicorp.

 


Povestea va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis. Michael Keaton l-a inclouit pe Hugh Laurie in rolul negativ si il va juca pe Raymond Sellars.

 


Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies