marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jupiter Ascending: primele imagini cu Mila Kunis si Channing Tatum din super productia SF a fratilor Wachowski

La inceputul acestei saptamani au fost date publicitatii primele imagini din noua productie marca fratii Wachowski

Jupiter Ascending: primele imagini cu Mila Kunis si Channing Tatum din super productia SF a fratilor Wachowski

 

Dar se pare ca actrita nu s-a distrat ci a fost chiar speriata de experienta din Chicago de sambata seara, atunci cand cei doi au filmat o scena intensa pe timp de noapte pentru blockbuster-ul SF Jupiter Ascending. Actrita de 29 de ani a trebuit sa se agate bine de star-ul din Magic Mike, in timp ce era suspendata cu cabluri, iar partenerul sau din film era incaltat cu role si patina cu viteza in timp ce se tinea de o remorca.

 

Imaginile o arata pe Mila in timp ce poarta un tricou in carouri, pantaloni negru si tenisi, iar parul strans lasa sa se vada o expresie deloc speriata, ba chiar incantata.

 

 

Channing, pe de alta parte, este imbracat in negru din cap pana in picioare, are parul vopsit blond iar manusile negre de piele il ajuta sa se tina de remorca in timp ce patineaza cu rolele luminate.

 

Jupiter Ascending este un film SF scris, produs si regizat de The Wachowskis brothers, cunoscuti pentru trilogia The Matrix. Filmul, a carui actiune se petrece undeva in viitorul indepartat, o are in centru pe femeia de serviciu Jupiter Jones, jucata de Mila Kunis, care va afla ca are un destin genetic deosebit de important. 

 

 

Jupiter il inalneste pe Caine, jucat de Channing Tatum, un luptator interplanetar trimis de Regina Universului sa o ucida pe tanara. Fostul soldat modificat genetic ii explica lui Jupiter ca din cauza unui eveniment extraordinar care a avut loc in noaptea in care ea s-a nascut, ADN-ul ei ar putea sa o faca urmatoarea conducatoare a universului. Cei doi vor porni impreuna intr-o aventura galactica, in timp ce povestea se va desfasura rapid.

 

Acesta este al doilea film care ii are pe cei doi in rolurile principale, insa intre ei nu exista nicio relatie. Dimpotriva, Mila are o relatie cu actorul Ashton Kutcher, in timp ce Channing si sotia lui, Jenna Dewan Tatum se bucura de primul lor copil impreuna, o fetita pe nume Everly, nascuta pe 31 mai, anul acesta.

 

Channing a vorbit recent despre nasterea fetitei sale si a recunoscut ca s-a simtit foarte emotionat si a trebuit sa se ascunda in baie de cateva ori pentru a plange. Acesta a mai adaugat ca poarta un respect deosebit pentru femeile care trebuie sa suporte durerile nasterii. "Exista un motiv pentru care Dumnezeu a facut in asa fel incat barbatii sa nu aibe copii ci femeile, spune actorul: barbatii nu ar fi putut suporta. Nu intelege cum reusesc femeile sa suporte durerea, insa le poarta un respect imens", a declarat acesta.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies