marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jupiter Ascending, vizionat in secret la Sundance: reactiile fanilor au fost impartite. De ce a dezamagit noua productie a fratilor Wachowski

Jupiter Ascending, noul film al fratilor Wachowski, a fost vizionat in secret la Festivalul de Film de la Sundance. Din pacate, reactiile celor prezenti nu au fost la nivelul asteptarilor.

Jupiter Ascending, vizionat in secret la Sundance: reactiile fanilor au fost impartite. De ce a dezamagit noua productie a fratilor Wachowski

Festivalul de la Sundance nu este un loc obisnuit pentru premiere de blockbustere, dar iata ca cei de la Warner Bros au reusit cumva sa insereze in program si o vizionare speciala a filmului "Jupiter Ascending", in regia fratilor Wachowksi ("Matrix", "Cloud Atlas").


Jupiter Ascending a starnit curiozitatea fanilor cand s-a facut public subiectul filmului, insa dupa primele trailere, fanii au fost dezamagiti. Mai mult, producatorii au decis sa amane lansarea lui cu jumatate de an.


Conform publicatiei Variety, motivul pentru care producatorii de la Warner Bros au decis sa amane lansarea filmului ar fi faptul ca realizatorii nu au terminat inca etapa de post-productie si inca nu au terminat munca la scenele cu efecte speciale deosebite. Insa, decizia a fost luata abrupt, cu doar 6 saptamani inainte de premiera filmului in cinematografele din intreaga lume. Astfel, de pe 18 august, data lansarii a fost mutata pe 6 februarie 2015.

 

Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne, Douglas Booth si Sean Bean sunt starurile filmului. Bugetul alocat este de 150 de milioane de dolari.

Creatorii seriei Matrix si filmului Cloud Atlas vor sa surprinda din nou cu un film SF spectaculos: Jupiter Ascending, despre formele de viata extraterestre care supravegheaza omenirea, considerata cea mai putin evoluata rasa din Univers. Mila Kunis joaca in rolul unei rusoaice imigrante, care spala toalete pentru se intretine, dar care habar n-are ca structura ei genetica perfecta ameninta o rasa extraterestra si ca Regina Universului planuieste sa o ucida.

 

Conform revistei Variety, publicul prezent la vizionarea speciala, nu a fost deloc incantat de ce au vazut. "Pur si simplu, l-am urat, nu mi-a placut" a spus un spectator, in timp ce un alt cinefil a declarat ca "este un amalgam de lucruri prost puse cap la cap".


Un alt fan, insa, a fost mai ingaduitor: "Mie mi-a placut, dar Sundance-ul este un loc ciudat. Aici nu vin oameni care cauta filme cu super eroi sau blockbustere de actiune. Asta este un film pentru adolescenti, ar trebui sa nu uite asta"

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies