marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kaley Cuoco, protagonista serialului "Teoria Big Bang", a primit o stea pe Walk of Fame

Actrita americana Kaley Cuoco, interpreta personajului Penny din serialul de comedie "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", a primit miercuri o stea pe Bulevardul celebritatii - "Walk of Fame" - din Hollywood.

Kaley Cuoco, protagonista serialului Teoria Big Bang , a primit o stea pe Walk of Fame


"Ma simt total coplesita", a declarat, emotionata si fara sa poata sa isi stapaneasca lacrimile, actrita americana, in varsta de 28 de ani. "Acest rol mi-a schimbat viata", a adaugat ea, declarandu-se "onorata" si "binecuvantata" pentru faptul ca de acum inainte are o stea pe Bulevardul celebritatii de la Hollywood, alaturi de stelele unor artisti de marca precum Lauren Bacall, Anne Bancroft si Michael Jackson.

 

 

Kaley Cuoco a fost insotita la ceremonia de miercuri de sotul ei, jucatorul de tenis Ryan Sweeting. Si interpretii celorlalte roluri importante din serialul "Teoria Big Bang" au venit sa o aplaude, printre acestia remarcandu-se Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj) si Melissa Rauch (Bernadette). In "The Big Bang Theory", Kaley Cuoco interpreteaza rolul amuzantei si seducatoarei Penny, o chelnerita care viseaza sa devina actrita, dar nu are curaj sa se prezinte la auditii si care isi intalneste sufletul-pereche in persoana vecinului ei Leonard, un om de stiinta putin cam "tocilar".

 

De la sfarsitul lunii august, actrita americana - la fel ca si ceilalti actori din rolurile principale - este platita cu 1 milion de dolari pe episod, episod ce dureaza doar 25 de minute. Aceeasi suma era platita actorilor din distributia serialului "Prietenii tai/ Friends". "The Big Bang Theory" este cel mai vizionat sitcom din Statele Unite ale Americii, cu o audienta medie de 20 de milioane de telespectatori pe saptamana.

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies