marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Beckinsale, dupa 5 ani din nou in rol de vampir. Aduce 2 filme in Romania in ianuarie. Imagini noi din Underworld Awakening

Kate Beckinsale pregateste o revenire in forta pentru anul viitor cand isi va lansa nu mai putin de 4 filme. Primul pe lista - Underworld Awakening pentru care producatorii au lansat un set nou de imagini.

Kate Beckinsale, dupa 5 ani din nou in rol de vampir. Aduce 2 filme in Romania in ianuarie. Imagini noi din Underworld Awakening

Underworld Awakening  este a patra parte din franciza lansata in urma cu 8 ani si in care Kate se intoarce dupa o perioada de pauza de 5 ani.

Sotul ei, regizorul Len Wiseman a fost cel care a convins-o sa imbrace din nou costumul sexy al Selenei  - razboinica vampir din rolul care a facut-o un star international.

Selena (Kate Beckinsale) se trezeste cu 12 ani in viitor, dupa ce a fost tinuta captiv, doar pentru a afla cat de mult s-au transformat lucrurile: de data aceasta oamenii sunt cei care vaneaza, in timp ce vampiri si dusmanii lor Lycans (varcolaci) sunt prada. Selene la fel de sexy in costumul negru, lucios din latex lasa o dara de cadavre in spatele ei in timp ce-si cauta fiica, Nissa, de a carui existenta afla acum. 

"Mi-a placut scenariul acestei parti si am decis sa reiau rolul chiar daca initial am spus ca nu ma voi intoarce" a declarat actrita pentru Total Film.
 

Pe Kate Beckinsale o puteti vedea in Romania de pe 20 ianuarie 2012 atat SF-ul Underworld Awakening cat si in thrillerul Contraband unde joaca alaturi de Mark Wahlberg intr-un remake dupa productia islandeza Reykjavik-Rotterdam (2008) care exploreaza lumea underground a criminalilor si a contrabandistilor internationali. Cel mai asteptat rol al ei este insa cel din remake-ul de la Total Recall unde joaca alaturi de Colin Farrell si care e regizat chiar de sotul ei - Len Wiseman. Acesta se va lansa pe 3 august 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies