marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Hudson este o profesoara de dans sexy in primele imagini din serialul fenomen Glee

De la drama Almost Famous premiata cu Oscar in 2000 pentru scenariu, fanii inca asteapta un rol maret de la Kate Hudson care in ultimii ani a avut interpretari dezamagitoare, in cea mai mare parte in comedii romantice.

Kate Hudson este o profesoara de dans sexy in primele imagini din serialul fenomen Glee

 

Actrita de 33 de ani care a primit Globul de Aur si nominalizare la Oscar pentru Almost Famous va juca in 6 episoade din noul sezon al serialului Glee. Kate a aparut deja in primele imagini dansand alaturi de cativa barbati. Actrita va juca rolul unui instructor de dans, Cassandra July, care ii va deveni mentor eroinei principale a serialului, Rachel Berry, interpretata de Lea Michele.

Glee este un serial american de succes, care combina elemente de drama, comedie si musical, si care a devenit un adevarat fenomen in America. Serialul creat de Ryan Murphy  urmareste povestea tinerilor membri din clubul Glee al liceului McKinley, care incearca sa reinveteze clubul si sa castige concursurile nationale, dovedind cat de talentati sunt.
 

Dupa o casatorie esuata cu muzicianul Chris Robinson, Kate Hudson pare ca si-a gasit in sfarsit fericirea, alaturi de un alt artist. Actrita americana are o relatie cu solistul trupei Muse, Matthew Bellamy, inca din primavara anului 2010. Un an mai tarziu, in aprilie 2011, Kate a anuntat ca iubitul ei a cerut-o in casatorie. Cei doi au impreuna si un baietel pe nume Bingham Hawn, care s-a nascut in 2011.


Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn si Bill Hudson, a devenit cunoscuta in 2001 gratie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obtinand ulterior roluri principale intr-o serie de productii hollywoodiene de succes, precum "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mamica de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi si Dupree", "Aurul nebunilor" si "Razboiul mireselor/ Bride Wars".



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies