marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Kate Hudson, logodita cu starul din Muse! Vezi ce inel a primit!

Kate Hudson a confirmat, miercuri, ca s-a logodit cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse.

VIDEO Kate Hudson, logodita cu starul din Muse! Vezi ce inel a primit!

 


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

Matt Lauer, prezentatorul emisiunii "The Today Show" difuzata de postul NBC, remarcase in timpul unui interviu recent pe care actrita americana i l-a acordat ca aceasta purta pe degetul inelar un inel de logodna.


"M-am logodit! S-a intamplat in urma cu o saptamana. Sunt bucuroasa ca atii remarcat acest detaliu. Nu mi-am anuntat logodna, asteptam ca cineva sa remarce inelul", a declarat actrita in varsta de 32 de ani, informează people.com.


Kate Hudson si Matthew Bellamy, in varsta de 32 de ani, au o relatie de circa un an si asteapta un copil (o fetita) care se va naste peste cateva luni.


Actrita mai are un fiu, Ryder,in varsta de 7 ani, cu fostul ei sot, Chris Robinson, solistul trupei Black Crows.


Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawnsii Bill Hudson, a devenit cunoscuta in 2001 gratie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obtinand ulterior roluri principale intr-o serie de productii hollywoodiene de succes, precum "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mamica de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi si Dupree", "Aurul nebunilor" si "Razboiul mireselor/ Bride Wars".


In luna mai Kate va lansa comedia romantica Something Borrowed!


 

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies