marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Sackhoff si Gina Carano mentin vii sperantele barbatilor. Cele doua actrite si-au dat acordul pentru a aparea in varianta feminina din The Expendables

Unul dintre cele mai incitante proiecte este pe cale sa fie transformat in realitate dupa ce zvonurile potrivit carora un film de actiune in varianta feminina inspirat din The Expendables sunt din ce in ce mai credibile.

Kate Sackhoff si Gina Carano mentin vii sperantele barbatilor. Cele doua actrite si-au dat acordul pentru a aparea in varianta feminina din The Expendables

 

Cunoscut pentru filme ca The Grey (2011), Machine Gun Preacher (2011), Killing Them Softly (2012), producatorul Adi Shankar l-a angajat pe scriitorul Dutch Southern pentru a semna scenariul filmului care ar urma sa adune la un loc actrite precum Linda Hamilton, Cynthia Rothrock, Gina Carano, Angelina Jolie, Uma Thurman, Summer Glau, Lucy Lawless, Lucy Liu, Kate Beckinsale, Demi Moore, Michelle Pfeiffer sau Milla Jovovich.

 

Chiar daca nu a fost oferit nici un anunt oficial, presa americana a dezvaluit numele primelor doua actrite care si-ar fi dat acordul sa apara in productia lui Adi Shankar. Dupa Gina Carano, eroina din Battlestar Galactica, Katee Sackoff, se pare ca ar ajuns la o intelegere pentru acest proiect.

 

 

”Daca stai cinci minute alaturi de Katee realizezi imediat ca poate pune la pamant majoritatea actorilor din filmele de actiune”, a declarat Shankar.

 

Nascuta pe 8 aprilie 1980, Kate Sackhoff a devenit cunoscuta in cinematografie datorita rolului pe care l-a jucat in serialul Battlestar Galactica, Kara ”Starbuck” Thrace (2004-2009), rol pe care l-a interpretat si in filmul Battlestar Galactica: Razor (2007). In 2010, frumoasa actrita a aparut in serialul 24, iar acum se pregateste pentru productia The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking (2013), unde va juca alaturi de Vin Diesel.

 

 

Gina Carano, o bine cunoscuta luptatoare de MMA, si-a facut debutul in lumea filmului in 2005, primul rol important fiind in 2008, in American Gladiators. Succesul l-a cunoscut in ultimii ani datorita aparitiilor din Blood and Bone (2009), Haywire (2012), dar si pentru colaborarea cu Dwayne Johnson din Fast and Furious 6, film care urmeaza sa apara in 2013. 


Galerie foto


Modifică setările cookies