marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, din nou impreuna pe marile ecrane

Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, care au jucat impreuna in filmul “Titanic”, vor aparea din nou impreuna pe marile ecrane in pelicula Revolutionary Road”.

Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, din nou impreuna pe marile ecrane

In film, Winslet si DiCaprio intepreteaza personajele April si Frank Wheeler intr-o drama devastatoare a familiilor din suburbiile conservatoare ale Americii din perioada de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

Frank si April sunt doi indivizi nascuti cu un simt deosebit de dezvoltat al superioritatii, dar care nu au niciun fel de ambitie. Cei doi se trezesc casatoriti, au doi copii, locuiesc intr-o suburbie conservatoare din Connecticut si sunt frustrati si plictisiti, informeaza ThelmProper.

Solutia ei este sa vanda totul si sa se mute la Paris, unde sa traiasca intr-un cerc de prieteni foarte boemi. Lui Frank ii surade aceasta idee, dar o promovare de la locul de munca, o sarcina a lui April, ivita dintr-o proasta planificare familiala si invariabilul subiect al adulterului de ambele parti il fac sa se razgandeasca si sa se ciocneasca in acest fel de incapatanarea si egoismului sotiei sale, care sunt chiar mai puternice decat ale sale.

Filmul produs de studiourile Paramount, care spera sa dea marea lovitura la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din februarie, va fi lansat pe 26 decembrie, relateaza NewsLeader.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies