marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Katherine Heigl, intr-o ipostaza jenanta: cum arata la 33 de ani actrita devenita celebra cu "Anatomia lui Grey"

Katherine Heigl, una dintre rasfatelele tabloidelor americane si una dintre actritele in voga la momentul actual, a reusit ieri sa isi dezamageasca fanii, dupa ce a fost surprinsa intr-o ipostaza deloc flatanta.

Katherine Heigl, intr-o ipostaza jenanta: cum arata la 33 de ani actrita devenita celebra cu Anatomia lui Grey

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Recunoscuta pentru corpul bine lucrat, tonifiat si fara cusur, fosta vedeta a serialului fenomen "Grey's Anatomy", a aparut ieri intr-o tinuta care in loc sa ii mascheze defectele i le-a accentuat si mai rau.

Cel  mai rau dusman al femeilor, celulita, a atins-o si pe actrita de 33 de ani, care, imbracata in niste pantaloni de sport stramti, a aratat departe de imaginea ei de femeie fatala din urma cu cativa ani.

Fost fotomodel, Katherine Heigl a demonstrat ca pana si cele mai frumoase femei din lume duc aceeasi lupta titanica pentru a scapa de inamicul numarul unu al doamnelor, celulita.


Katherine Heigl a devenit celebra odata cu serialul "Grey's Anatomy", in care a jucat din 2005 si pana in 2010. Rolul dr. Izzie Stevens i-a adus premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial drama, in 2007.
 

 

Insa, Heigl si-a facut un renume jucand mai mult in comedii, fiind considerata o a doua Jennifer Aniston in SUA, dupa ce a dat lovitura cu filme romantice si comedii cu priza la public ca Kncocked Up, 27 Dresses, The Ugly Truth, New Year's Eve si One for The Money.


Inca din adolescenta frumusetea ei n-a trecut neobservata, aceasta reusind sa se impuna ca un top model de succes si a avut constant aparitii pe copertele revistelor Maxim, Vanity Fair sau Cosmpolitan.

In 1986, actrita a suferit o tragedie, dupa ce fratele ei mai mare a murit intr-un accident de masina. Familia sa a decis sa doneze organele fiului lor, iar mai tarziu, afectata de drama, Heigl a devenit o sustinatoarea a acestui gen de actiune si a devenit purtator de cuvant pentru Dontaor Life of America.

In urma cu 13 ani, Heigl a trecut de la modeling la actorie, dupa ce a preluat un rol secundar in serialul tv Roswell. La auditie, actrita a dat probe pentru toate cele 3 roluri feminine, iar in final l-a obtinut pe cel al lui Isabel Evans, un hibrid extraterestru-uman. Pentru ca a avut lipici la public, personajul ei a capatat un loc semnificativ in povestea serialului.

Actrita cu radacini germane si irlandeze a fost constant inclusa in topul celor mai frumoase si sexy femei din lume, si se straduieste sa se mentina cat mai in forma.


Acum cativa ani, Katherine Heigl a fost in centrul unui scandal, dupa ce si-a criticat propriul film, "Knocked Up", despre care a spus ca e "sexist" si s-a certat cu regizorul Judd Apatow.  Nici salariul de 300.000 de dolari n-a impiedicat-o sa creeze controverse in jurul filmului ei, iar comentariile ei despre film i-au adus critici dure dupa ce a fost numita "tradatoare, ipocrita, nerecunoascatoare si o femeie frustrata". Heigl a dezvaluit pentru People ca n-a vrut niciodata sa isi desfiinteze filmul, dar a incercat sa le deschida ochii femeilor si sa nu priveasca prea in serios comedia ei.


Dupa Knocked Up, Heigl a facut o mutare dezastruoasa, cand a acceptat sa joace in Zyzzyx Road, un esec monumental. Desi trebuia lansat in 2004, acesta a ajuns pe ecrane abia 2 ani mai tarziu. O buna perioada de timp acesta a fost considerat cel mai mare esec financiar din toate timpurile si pus pe lista celor mai proaste filme din istorie.

In 2008, a fost numita cea mai dorita femeie din lume, in  urma unui sondaj la care au participat cititorii site-ului Askmen.com

In ultimii ani, salariul ei a crescut considerabil si a ajuns chiar sa obtina si 12 milioane de dolari pe rol, acesta fiind salariul ei pentru cel mai recent film, "One for the Money/Face toti banii".

La inceputul anului 2012, actrita a spus intr-un interviu ca si-ar dori sa revina in "Grey's Anatomy", serial pe care l-a parasit pentru ca dorea un orar mai putin incarcat si avea alte proiecte cinematografice, desi aceasta n-a recunoscut, spunand ca vrea sa se dedice familiei. "Mi-as dori din tot sufletul sa revin, daca producatorii decid ca se poate. Sunt curioasa care ar fi povestea personajului meu acum, ce s-a intamplat cu ea. Am momente in care regret decizia pe care am luat-o. Imi lipseste serialul si imi lipsesc prietenii pe care mi i-am facut pe platou".

Pana acum, actrita a reusit sa stranga incasari de 660 de milioane de dolari cu toate filme in care a jucat.

 

 

Sursa foto: Getty/Daily Mail

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies