marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Katie Holmes vrea sa dea in judecata un tabloid pentru 50 de milioane de dolari

O revista din America a enervat-o la culme pe Katie Holmes. Actrita s-a hotarat sa ii dea in judecata pe reprezentantii acesteia pentru ca au spus despre ea ca e dependenta de droguri.

Katie Holmes vrea sa dea in judecata un tabloid pentru 50 de milioane de dolari

Revista "Star" a titrat pe prima pagina "Cosmarul dependentei- Socul drogurilor Katie- Adevaratul motiv pentru care nu il poate parasi pe Tom". In articolul din publicatie insa nu se mai pomenea absolut nici despre vreun consum de substante ilegale.

Cu toate acestea, Katie Holmes a considerat coperta tabloidului relevanta pentru acuzatiile pe care le aduce publicatiei. Ea considera titlul "defaimator".

In actele de proces depuse se spune ca ea "nu are de gand sa isi paraseasca sotul" si nu exista nicio legatura intre ea si dependenta de droguri.

"Ceea ce sustine revista Star este neadevarat, lipsit de etica si impotriva legilor. Nu numai ca o defaimeaza pe Katie, dar fac trucuri ieftine pentru public, cu afirmatii false pe coperta, ce nu sunt sustinute in interior", spune avocatul actritei.Modifică setările cookies