marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keanu Reeves, la un an de la poza cu care si-a speriat fanii: tragediile care i-au lovit viata

In Matrix, joaca un luptator formidabil al viitorului, insa viata nu i-a fost deloc usoara!

Keanu Reeves, la un an de la poza cu care si-a speriat fanii: tragediile care i-au lovit viata

Nu putem sti cat de adevarat este, insa se vorbeste ca este cel mai "de treaba" actor de la Hollywood! Spune despre sine ca se considera un "vagabond"!


O poza facuta in 2010 , in care actorul arata  "pe marginea prastiei" aproape neingrijit, singur pe o banca, mancand un sandwich, i-a ingrijorat si speriat pe fani care au declansat pe Facebook o campaniei de "inveselire" a actorului de 44 de ani. 


Ingrijorati in privinta sanatatii mintale a actorului, fanii s-au mobilizat pentru a-l sustine si au infiintat o sarbatoarea pentru inveselirea lui Keanu Reeves - Cheer Up Keanu Day -, celebrata in fiecare an pe 15 iunie.

Super starul care salveaza lumea in Matrix  are una din cele mai triste povesti de la Hollywood din ultimii ani.


In 2000 si-a ingropat fetita - Ava - care  a murit la nastere. Durerea l-a despartit de iubita lui Jennifer Syme. Un an mai tarziu actorul avea sa o ingroape si pe ea. A murit in urma unui accident de automobil: in masina politia a gasit antidepresive si se pare ca nu era straina nici de droguri.


Keanu Reeves a avut o copilarie trista. La 3 ani a fost parasit de tatal sau - Samuel Nowlin Reeves care nu s-a mai interesat de el sau de soara sa mai mare Kim - dupa ce acesta a divortat de Patricia -  mama sa.

In 1993 si-a pierdut cel mai bun prieten - actorul River Phoenix mort la 23 de ani in urma unei supradoze . "Se gandeste la acest lucru tot timpul" a marturisit un prieten despre Keanu Reeves. 

Sora sa Kim, cu 2 ani mai mare decat el, si despre care Keanu spune ca este cea mai buna prietena a sa,  s-a luptat ani buni cu leucemia.


In 2008, actorul canadian a inceput sa lucreze la o carte de dezvoltare personala, intitulata "Ode To Happiness", dupa ce o buna prietena i-a spus ca felul in care el se autocompatimeste are ceva foarte amuzant.

"E genul de carte care te ia dintr-un loc si te duce intr-altul - de unde poti sa te uiti la tine insuti si sa-ti dai seama ca intotdeauna lucrurile pot sta mai rau de atat. Urasc fraza aceasta. Bineinteles ca lucrurile pot fi intotdeauna mai rele de atat!", a declarat Keanu Reeves pentru editia electronica a ziarului The Guardian.


Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste si moarte in Idaho" (1991), alaturi de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alaturi de Al Pacino, precum si "Speed - Cursa infernala" (1994) si "Constantin" (2005).


In ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood. Printre cele mai recente roluri ale starului american se numara cel din filmul SF "Ziua in care Pamantul se opri", dar si cel din "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizat de Rebecca Miller, in care joaca alaturi de Robin Wrigh

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies