marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keanu Reeves s-a transformat in samurai: primele imagini cu actorul in super productia de cosmar, 47 Ronin

Nu l-am mai vazut de ceva vreme pe Keanu Reaves la cinema. Dupa lungi amanari si o productie anevoioasa - cel mai recent film al sau  - drama de actiune 47 Ronin va avea premiera pe 25 decembrie 2013. Desi filmul nu are inca un trailer, online au ajuns cateva postere cu care ne facem o idee despre cum arata Keanu Reeves in rol de samurai.

Keanu Reeves s-a transformat in samurai: primele imagini cu actorul in super productia de cosmar, 47 Ronin

The Matrix Revolutions este ultimul film mare (din toate punctele de vedere) al actorului in varsta de 48 de ani. Starul canadian nu a mai avut succese impresionante din punct de vedere financiar de atunci. O poveste despre razbunare, plasata in lumea samurailor,  47 Ronin, in regia unui debutant - Carl Rinsch a fost descris de presa americana ca un soi de Matrix amestecat cu 300 si cu The Last Samurai.
 

Drama 47 Ronin ii mai are in distributie pe Hiroyuki Sanada, Tadanobu Asano, Kou Shibasaki si Rinko Kikuchi, Keanu Reeves interpretand rolul unui metis pe nume Kai, care este considerat un paria si nu se integreaza cu usurinta in niciun grup din cauza originilor lui mixte, dar care se alatura roninilor condusi de catre Oishi (Hiroyuki Sanada). Grupul celor 47 de samurai proscrisi tanjeste sa restabileasca onoarea fostului stapan, al carui nume a fost patat pe nedrept si care a fost fortat sa isi faca seppuku, razbunandu-se simultan pe cel care a fost responsabil de moartea iubitului lor lider. Loialitatea lui Kai este pusa mai mult decat oricand la indoiala atunci cand acesta se indragosteste de Mika (Kou Shibasaki), nimeni alta decat fiica samuraiului dezonorat a carui sinucidere rituala comandata vor sa o razbune roninii.
 



 

Pelicula 47 Ronin trebuia sa fie lansata in noiembrie 2012, insa a fost amanata pentru februarie 2013 iar apoi pentru decembrie 2013. Bugetul filmului care se va lansa 3D, a sarit de la 175 de milioane de $ la 225 de milioane de $ in timpul productiei motiv pentru ca spiritele au fost incinse la studiourile Universal. Regizorul Carl Rinsch, in varsta de 35 de ani, este un protejat al lui Ridley Scott si este cunoscut mai mult datorita reclamelor sale stilate pentru Heineken si Mercedes-Benz.
 

 

 

Filmarile au inceput in martie 2011 in Budapesta, iar vara trecuta echipa a terminat in Londra o serie de scene pe care le-a avut de returnat. Una dintre marile preocupari ale producatorilor a fost absenta lui Keanu Reeves din batalia finala a filmului. Universal a refuzat sa comenteze problemele, desi o sursa din cadrul studiourilor a marturisit in urma cu cateva luni ca productia a ajuns un cosmar.


Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Primele trei filme din seria "Matrix" - "Matrix" (1999), "Matrix - Reincarcat" (2003) si "Matrix - Revolutii" (2003) - au generat incasari totale de 1,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste si moarte in Idaho" (1991), alaturi de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alaturi de Al Pacino, precum si "Speed - Cursa infernala" (1994) si "Constantin" (2005). Printre cele mai recente roluri ale starului american se numara cel din filmul SF "Ziua in care Pamantul se opri", dar si cel din "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizat de Rebecca Miller, in care joaca alaturi de Robin Wright.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies