marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O lady transformata in  vampa: Keira Knightley, aparitie inedita pe coperta revistei GQ. Cu ce rol surprinzator e gata sa isi cucereasca inca o data fanii

Keira Knightley i-a impresionat pe fani cu un pictorial indraznet in numarul din martie al revistei GQ, in care isi lasa deoparte imaginea de fetita cuminte si se transforma intr-o adevarata vampa.

O lady transformata in vampa: Keira Knightley, aparitie inedita pe coperta revistei GQ. Cu ce rol surprinzator e gata sa isi cucereasca inca o data fanii

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Actrita de 26 de ani a aparut pe marile ecrane mai mult in costume de epoca si cu bonete pe cap decat in tinute provocatoare si nici n-a renuntat la haine. Insa, in 2011 a acceptat cel mai provocator si dificil rol din cariera de pana acum, in drama intelectuala A Dangerous Method, unde  a jucat-o pe Sabina Spielrein, o pacienta care va pune in pericol prietenia dintre Sigmund Freud (Viggo Mortensen) si Carl Jung (Michael Fassbender), parintii psihanalizei.


Desi a recunoscut ca la inceput a refuzat rolul din cauza scenelor explicite - intr-o scena este batuta la fund de Michael Fassbender - actrita a fost convinsa de regizorul David Cronenberg sa accepte rolul.

"I-am zis ca imi place foarte mult scenariul. Dar nu cred ca pot accepta rolul. Dar dupa ce mi-a explicat ca acele scene nu sunt sexy si au un sens pentru intreaga poveste, am zis ca nu pot refuza aceasta ocazie." a povesit actrita. 

 

Pentru ca nu stia foarte multe despre operele celor doi psihanalisti, in timpul filmarilor pentru A Dangerous Method s-a pus pe treaba si a citit studiile celor doi. "Nu stiam mare lucru despre munca lor, stiam vag ca e vorba despre sexulitate si invinovatire. Dar nu stiam prea mult.  Asa ca a trebuit sa ma pun serios pe treaba si sa ma documentez ca sa pot intelege dialogurile dintre ei si rolul meu in contextul dat".

 

Keira Knightley este una dintre cele mai populare actrite britanice de la Hollywood, insa exista diferente majore intre cum este perceputa in cele doua tari: " Americanii sunt diferiti, le place sa munceasca mult mai mult fata de cei din tara mea. Iar eu stiu ca nu sunt pe gustul tuturor, nici nu ai cum sa impaci pe toata lumea. Dar cred ca e mai important sa faci lucrurile asa cum crezi tu de cuviinta decat sa incerci sa faci pe placul celorlalti. Cateodata cedezi in fata comentariilor rautacioase si stai singura  o ora si plangi, dar dupa aia te ridici si o iei de la capat."

 

 

 

In noul numar al revistei GQ, Knightley a dezvaluit ca se simte foarte fericita in acest moment "Imi place enorm de mult ceea ce fac acum si sunt foarte fericita cu viata pe care o am".  Actrita se afla intr-o relatie cu 1 un an cu muzicianul James Righton, iar inainte a mai avut o relatie cu colegul de platou de la Atonement, Rupert Friend.

 

Britanica pare sa aiba succes atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Dupa ce i-a convins pe critici in Pride& Prejudice (2005) sau Atonement (2007), aceasta a obtinut celebratiatea la nivel mondial dupa ce a aparut in primele 23 filme din seria Piratii din Caraibe. In 2011, i-a castigat pe critici de partea ei inca o data cu interpretarea ei din A Dangerous Method, iar pentru 2012 pregateste un nou rol spectaculos, in Anna Karenina, regizat de Joe Wright, in care va juca rolul principal din ecranizarea celebrului roman scris de Lev Tolstoi.

 

 

 

Sursa foto: GQ


Galerie foto


Modifică setările cookies