marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley a renuntat sa mai joace in blockbustere pentru ca ii distrugeau viata

In varsta de 27 de ani, Keira Knightley a renuntat din 2007 sa mai lucreze in filme cu bugete gigantice la Hollywood. Actrita a dezvaluit motivele sale in revista de film Empire unde a vorbit despre urmatoarele sale doua filme Anna Karenina si Can a Song Save Your Life?

Keira Knightley a renuntat sa mai joace in blockbustere pentru ca ii distrugeau viata


Partea a treia a seriei Piratii din Caraibe - "Pirates of the Caribbean: At World's End" din 2007 a fost ultimul blockbuster al actritei nominalizate la Oscar pentri rolul din Pride & Prejudice (2005). Aflata la inceputul carierei ei cand a fost distribuita in franciza celor de la Disney, actrita a evitat sa mai apara in filme de acest gen in ultimii 5 ani.

"Vine o vreme cand te gandesti <Ce filme imi pot permite sa duc o viata normala?> Blockbusterele iti fac viata dificila. Am inceput sa ma plang tot timpul de atentia pe care o primeam din partea presei si mi-am dat seama ca nu ma pot plange de acest lucru atat timp cat continui sa apar in acest gen de filme. Iubesc blockbusterele, insa nu sunt pregatita sa mai joc in ele" a dezvaluit actrita.


Keira Knightley a povestit cat de abuzivi si periculosi au devenit paparazzi cu ea, incat a ajuns sa se teama sa iasa singura din casa.



"Mi s-a parut ridicol. Fotografii ma abuzau verbal pentru a obtine o reactie de la mine. Asa ca am renuntat" a mai marturisit actrita care a ajuns in paginele revistei Empire pentru a vorbi despre urmatorul sau film, ecranizarea celebrului roman al lui Tolstoi, Anna Karenina, o productie cu sanse reale pentru obtinerea a numeroase nominalizari la Oscar in 2013. Filmul e regizat de Joe Wright si are odistributie formata din Jude Law, Michelle Dockery, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen si Emily Watson.


Keira Knightley, care a marturisit ca rolul Annei Karenina a fost cel mai dificil lucru pe care l-a facut in viata ei, a dezvaluit cateva dintre secretele din spatele camerelor de filmat, dezvaluiri care au atras si mai mult atentia asupra filmului.

"Ceea ce inseamna reguli ale unui film de epoca au fost complet distruse. S-a scris si s-a vorbit mult despre Anna Karenina, de aceea ne dorim sa realizam o adaptare incredibila, dar sigura in acelasi timp. Aristocratia rusa din aceea perioada incerca sa traiasca intr-un univers al aparentelor. Este un clasic, o lupta in care incerci sa te regasesti pe tine si in care nimeni nu te ajuta", a spus actrita in varsta de 27 de ani.

 


Tabloidele britanice  scriu din nou ca actrita este mult prea slaba

 

Keira Knightley  filmeaza in aceasta perioada drama muzicala produsa de catre John Carney “Can a Song Save Your Life?”. Knightley intra in rolul unei cantarete cu mari sperante de viitor, Gretta, care se muta la New York impreuna cu prietenul sau(Adam Levine) pentru a-si incepe impreuna o cariera in muzica. Din pacate, ramane singura dupa ce Levine o paraseste pentru o cariera solo, fiindu-i oferit un mare contract.


Lumea Grettei ia o intorsatura spre bine atunci cand un producator de muzica( Mark Ruffalo) o intalneste si o aude cantand intr-un bar, fiind imediat capitvat de catre talentul si autenticitatea sa. Fiecare poate fi pentru celalalt ultima sansa pentru a-si intoarce viata spre mai bine.

“Can a Song Save Your Life?” este produs de catre John Carney, cunoscut pentru muzicalul “Once”. In pelicula care se va lansa in 2013 vor mai aparea Hailee Steinfeld, Cee-Lo Green, Catherine Keener si James Corden.

Filmul Anna Karenina  va avea premiera in Anglia pe 7 septembrie 2012, in SUA pe 9 noiembrie 2012, urmand ca in Romania sa ajunga la inceputul anului 2013.

Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies