marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley este insarcinata: actrita nominalizata la Globul de Aur asteapta primul ei copil

Actrita Keira Knightley, in varsta de 29 de ani, este casatorita din 2013 cu James Righton, fost membru al trupei Klaxons, care s-a destramat recent, informeaza contactmusic.com.

Keira Knightley este insarcinata: actrita nominalizata la Globul de Aur asteapta primul ei copil

Actrita Keira Knightley, care este casatorita cu muzicianul James Righton, este insarcinata, potrivit relatarilor din presa britanica.

 

 

 

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde a impartit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. In toamna anului 2002, actrita a obtinut un rol in "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casa. in 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mandrie şi prejudecata".

 

 

 

 

Tot in 2006, actrita a fost votata cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel.

 

in 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numara "Sa nu ma paraseşti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metoda periculoasa/ A Dangerous Method" (2011) şi "Anna Karenina" (2012).

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies