marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley, in cel mai confuz rol al ei: actrita a stralucit pe covorul rosu. Imagini de la premiera A Dangerous Method

Keira Knightley, Michael Fassbender si Viggo Mortensen au stralucit la premiera de la Londra pentru drama A Dangerous Method, unul din cele mai apreciate filme din aceasta toamna,

Keira Knightley, in cel mai confuz rol al ei: actrita a stralucit pe covorul rosu. Imagini de la premiera A Dangerous Method

Regizorul David Cronenberg revine dupa o absenta de patru ani cu drama A Dangerous Method. Pelicula are la baza o piesa de teatru scrisa de David Cronenberg, The Talking Cure (2002) si ii are in rolurile principale pe Viggo Mortensen (Freud) si Michael Fassbender (Jung).

Keira Knightley joaca rolul unei evreice-rusoaice, Sabina Spielrein, a carei relatie cu Jung cauzeaza tensiune si, in cele din urma, o prapastie intre cei doi mari psihanalisti. Vincent Cassel ( Black Swan) apare si el in film, in rolul unui alt psihoanalist - Otto Gross.

Primele recenzii ridica in slavi performatele fantastice reusite de  Viggo Mortensen si Michael Fassbender. Filmul este o melodrama psihosexuala cu multe accente teatrale.  Productia va avea premiera in Romania  pe 25 noiembrie. Cu un buget de 15 milioane de euro, filmul a fost turnat in Austria, Elvetia si Germania.

"Scenariul a fost atat de bine scris incat mi s-a parut o bucata  muzicala. M-am concentrat foarte mult pe script si am am pus mana pe o carte foarte buna despre Carl Jung, cred ca era destinata copiilor ( n.r. rade).  Am gasit acolo tot ce aveam nevoie" a povestit Michael Fassbender.

"Pana la urma pozitiile intelectuale dintre Jung si Freud nu erau atat de diferite, cel putin asta a fost impresia mea. A fost mai mult o chestiune de mandrie care ii facea sa se comporte la fel de copilareste ca pacientii lor" a marturisit Viggo Mortensen.

Cele mai dificile momente la filmari le-a avut insa Keira Knightley. Actritei britanice i-a fost teama de scenele de sex explicite pe care nu credea ca va fi in stare sa le faca, mai ales ca mai este si batuta la fund :)

"Cand am citit prima data scenariu, am fost fascinata, plus ca imi doream sa lucrez din nou cu David [ David Cronenberg, regizorul filmului]. Dar cand am dat peste acele scene de sex cu comportament violent, mi-am zis ca nu pot sa fac asta. Ma gandeam ca or sa fie peste tot pe internet, ca nu voi mai scapa de acele imagini. L-am sunat si am refuzat. I-am explicat cat de mult imi plac proiectul si personajele, dar ca nu ma simt capabila sa filmez acele secvente. El mi-a explicat ca acele scene nu sunt gratuite si nici nu se vor a fi sexy, ci pur si simplu este vorba de un tratament clinic. Am incercat sa inteleg rostul lor si pana la urma am acceptat" a spus Keira Knightley

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies