marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley in rolul vietii ei: imagini noi din Anna Karenina, filmul in care poarta costume de 2 milioane de dolari

In 2006 a fost nominalizata la Oscar pentru rolul lui Elizabeth Bennet din faimosul roman al lui Jane Austen "Pride and Prejudice". In 2012, Keira Knightley aduce la viata pe marele ecran o alta eroina populara - Anna Karenina a lui Tolstoi. Imagini noi cu actrita si-au facut aparitia pe net.

Keira Knightley in rolul vietii ei: imagini noi din Anna Karenina, filmul in care poarta costume de 2 milioane de dolari

A treia colaborare dintre Keira Knightley si regizorul Joe Wright dupa filmele Pride And Prejudice si Atonement o aduce pe actrita de 26 de ani intr-un rol care a avut parte din 1914 incoace de peste 10 adaptari pentru marele ecran.

Noile imagini din filmul ce se va lansa pe 7 septembrie 2012 si in care Keira Knightley apare alaturi de Jude Law, Michelle Dockery, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen si Emily Watson ne-o arata pe actrita intr-un superb costum de epoca si bijuterii de aproape 2 milioane de dolari.

"Cand Tolstoi a scris acest roman, nu intentiona sa o faca pe Anna o eroina. Era o carte despre o femeie cazuta in pacat, despre o sotie rea si un sot bun. Insa cu timpul s-a indragostit de acest personaj" a povestit regizorul Joe Wright despre noul sau film pentru dailymail.co.uk. Regizorul intentioneaza sa creeze o versiune expresionista a personajului si nu o drama conventionala.



 

"Keira s-a maturizat mult. Este o femeie puternica, cu multa pasiune" a povestit regizorul despre  Keira care poate face din Anna Karenina rolul vietii ei.Keira Knightley are de batut o imagine puternica: rolul Annei Karenina a fost una dintre cele mai bune interpretari ale legendarei Greta Garbo.


Ecranizarea celebrei iubiri tragice a lui Tolstoi a intrat in productie anul trecut sub comanda producatorilor Tim Bevan si Eric Fellner de la Working Title care au realizat si Tinker Tailor Soldier Spy. Primele scene au fost turnate in Anglia si Rusia.


Filmul urmareste povestea Annei Karenina (Keira Knightley) femeia care renunta la casatorie, familie, pozitie sociala...si, in final chiar la viata ei pentru chipesul Conte Vronsky jucat de Aaron Johnson (“Kick-Ass”, “The Greatest”, “Chatroom”). Pentru acest rol producatorii l-au luat in considerare si pe actorul Robert Pattinson. Jude Law va fi Alexei Karenin, sotul cu 20 de ani mai in varsta al Annei. Filmul va urmari si povestea de dragoste dintre Levin (Domhnall Gleeson) si Kitty (Alicia Vikander).



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies