marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kellan Lutz din Twilight si Spencer Locke sunt Tarzan si Jane intr-o noua animatie 3D

Kellan Lutz actorul din Twilight si Immortals si Spencer Locke actrita din Resident Evil: Afterlife au primit rolurile principale in Tarzan 3D, o animatie motion capture care reia aventurilor celebrului personaj creat de Edgar Rice Burroughs

Kellan Lutz din Twilight si Spencer Locke sunt Tarzan si Jane intr-o noua animatie 3D

Filmul  va fi o animatie 3D care va folosi tehnologia performance-capture in stilul peliculei  The Adventures of Tintin lansata anul trecut de Steven Spielberg. Tehnica este cunoscuta si pentru modul in care l-a transformat pe actorul Andy Serkis in maimuta in Rise of the Planet of The Apes (2011).

Filmul va fi regizat de Reinhard Klooss, produs de Constantin Film si va avea parte de un concurent serios. cel de la Warner Bros au anuntat inca de anul trecut ca vor sa realizeze o trilogie a lui Tarzan, insa nu au precizat niciun nume pentru distributie.

Tarzan a aparut pentru prima data in romanul lui Edgar Rice Burroughs din 1912, "Tarzan of the Apes". Primul actor care l-a jucat pe eroul junglei a fost Elmo Lincoln intr-un film mut din 1918.

Noul Tarzan -  Kellan Lutz a cunoscut succesul dupa rolul din fenomenul mondial Saga Amurg bazat pe romanele autoarei Stephenie Meyer. A jucat miniseria Generation Kill ( 2008),  in Immortals (2011) unde interpreteaza rolul lui Poseidon alaturi de Henry Cavill, Freida Pinto si Mickey Rourke, regizat de Tarsem Singh si in serialul bazat pe vechea productie 90210 difuzat pe CW.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies