marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kellan Lutz, starul din "Legenda lui Hercule" are o iubita superba: vezi cum s-a transformat actorul dupa ce a cunoscut celebritatea cu franciza Twilight

Kellan Lutz a reusit in ultmii ani sa revina in centrul atentiei cu filme ca "Immortals" sau "Legenda lui Hercule", dupa ce a devenit celebru cu un rol secundar in seria Twilight. Insa, la inceput de an, actorula a atras atentia tabloidelor, dupa ce a inceput o relatie cu un model Playboy.

Kellan Lutz, starul din Legenda lui Hercule are o iubita superba: vezi cum s-a transformat actorul dupa ce a cunoscut celebritatea cu franciza Twilight

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

In 2014, Kellan Lutz a aparut in productia spectaculoasa, "Legenda lui Hercule". Noul Hercule al Hollywood-ului a avut ocazia sa isi arata forta si muschii, multe dintre doamne considerandu-l un sex simbol. Dupa seria celebra Twilight, in care l-a jucat pe vampirul Emmet Cullen, starul american, in varsta de 29 de ani, a ramas in peisaj si s-a facut remarcat in productii ca "The Expendables 3", "The Legend of Hercules".  
 

 

 

 

 

Nascut pe 15 martie 1985, starul provine din Dakota de Nord, dintr-o familie numeroasa si mai are alti 6 frat si o sora. A crescut in Arizona si a inceput cursurile universitatii Chapman, specializarea inginerie chimica, dar a renuntat pentru a-si incerca norocul in modelling si actorie.
'

 

Anul 2015 a inceput bine pentru el. E Online scrie ca acesta are o noua iubita, cu care se intalneste din luna octombrie a anului trecut. Brittny Ward, in varsta de 24 de ani, tocmai a fost numita Miss Playboy a lunii ianuarie. Model cu peste 12 ani de experienta, Brittany, este la prima sedinta nud si spune ca s-a simtit puternica si increzatoare "ca Angelina Jolie". Si actualul ei iubit, actorul Kellan Lutz, si-a inceput cariera ca model, fiind protagonistul unei campanii Calvin Klein pentru lenjerie intima masculina.

 


Legenda lui Hercule se bucura de o distributie interesanta, care va atrage cu siguranta un public mai tanar. Kellan Lutz il joaca pe Hercules, care alaturi de Sotiris (Liam McIntyre) este vandut in sclavie si trebuie sa se lupte pentru libertatea lui. Filmul este regizat de Renny Harlin (Deep Blue Sea) si produs de Nu Image/ Millenium.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies