marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kelly Brook, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a facut senzatie la Festivalul de Film de la Cannes. Cum i-a surprins pe francezi actrita de 32 de ani

Festivalul de Film de la Cannes este un prilej pentru cele mai elegante vedete sa faca senzatie pe covorul rosu. Insa exista si staruri care nu reusesc sa se ridice la nivelul de prestanta pe care festivalul il are.

Kelly Brook, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a facut senzatie la Festivalul de Film de la Cannes. Cum i-a surprins pe francezi actrita de 32 de ani

Kelly Brook, actrita cunoscuta mai mult pentru frumusetea ei si mai putin pentru talent, a incercat sa ii impresioneze pe francezi cu o tinuta si coafura retro, insa imaginile surprinse nu sunt deloc favorabile. Actrita, impreuna cu comediantul Keith Lemon le-au oferit cateva poze inedite fotografilor, dupa ce s-au aruncat in piscina, iar acesta a baut apa din pantoful acesteia.

 

Actrita de 32 de ani se afla in aceste zile pe croazeta pentru a promova filmul Keith Lemon: The Film, despre viata comediantului, in care joaca si ea. Ea mai este cunoscuta pentru aparitiile din The Bank Job sau Piranha 3D. Brook a spus despre noul ei film ca este o comedie spumoasa, dar periculoasa, si ca a fost extrem de bucuroasa sa ia parte la un astfel de proiect.

 


Kelly Brook este prezenta in showbiz de la varsta de 16 ani, cand a castigat un concurs de frumusete. Apoi au urmat imediat pictoriale pentru lenjerie intima in diverse reviste ca FHM sau GQ.  In 2005, a fost in fruntea clasamentului celor mai sexy 100 de femei din lume intr-un top FHM, in care au votat 15 milioane de persoane. A reusit sa obtina un contract de 1 milion de lire sterline pentru a deveni imaginea spray-ului de corp Lynx, de la Unilever.

 

Brook n-a lasat nimic imaginatiei cand a aparut goala in Playboy, in 2006 si de atunci a devenit rapid una dintre cele mai dorite femei din lume. Actrita a facut o declaratie incendiara in urma cu ceva timp cand a spus "sunt obisnuita sa ma dezbrac, sunt mai ingrozita atunci cand trebuie sa ma imbrac. Sunt la o varsta in care imi stiu defectele si stiu ce ma avantajeaza"

 

Intre 2005 si 2008, Kelly Brook a fost logodita cu actorul Billy Zane.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies