marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Costner a lansat un nou film, Black and White: actorul a venit insotit de fiica si sotia sa, mai tanara cu 20 de ani

La 60 de ani, Kevin Costner se poate declara un barbat implinit, chiar daca se afla la cea de-a doua casnicie, acesta traind o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Christine Baumgartner.

Kevin Costner a lansat un nou film, Black and White: actorul a venit insotit de fiica si sotia sa, mai tanara cu 20 de ani

 

Cei doi au fost insotiti la premiera filmului Black Or White de una dintre ficele sale din prima casnicie, cele doua femei cu care a pasit pe covorul rosu impresionand prin frumusetea lor.
 

 

Christine a purtat o fusta lunga neagra si un top din dantela de aceeasi culoare, in timp ce Lily a optat pentru o rochie rosie, cu crapatura adanca pe piciorul stang.

 

 

 

 

 

Kevin Costner a fost casatorit cu Cindy Silva in 1978, acestia avand impreuna trei copii, pe Anne Clayton (nascuta in 1984), Lily McCall (nascuta in 1986) si Joseph Tedrick (nascut in 1988). Dupa 16 ani de mariaj, cei doi au divortat, iar actorul a avut o relatie scurta cu Bridget Rooney, in urma careia mai are un baiat, pe Liam (nascut in 1996).

 

 

In septembrie 2004, Kevin Costner (60 de ani) s-a casatorit cu modelul Christine Baumgartner (41 de ani) si au impreuna trei copii, pe Cayden Wytt (2007), Hayes Logan (2009) si Grace Avery (2010).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies