marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Spacey, Laurence Fishburne in filmul “21 – Sansa vietii lui”, sambata de la 20:30 la PRO CINEMA

Sambata, de la ora 20:30, PRO CINEMA, va propune sa vizionati un film captivant, cu o distributie de Oscar. "21- Sansa vietii lui" ii aduce impreuna pe Laurence Fishburne si Kevin Spacey.

Kevin Spacey, Laurence Fishburne in filmul 21 ndash; Sansa vietii lui , sambata de la 20:30 la PRO CINEMA

Actiunea filmului 21: Sansa vietii lui / 21urmareste aventura unui tanar pe nume Ben Campbell (Jim Sturgess) care este un elev de nota 10, iar priceperea lui la matematica atrage atentia unui profesos care impreuna cu cativa elevi castiga bani inseland cazinourile din Las Vegas la jocul de 21 pintr-un sistem matematic bine pus la punct.

 

Ben accepta oferta profesorului cu gandul de a strange bani pentru a putea studia la universitatea unde isi dorea sa intre de mic copil. Este o aventura extraordinara ce impleteste dragostea cu munca in echipa . Ben se indragosteste de o frumoasa colega din "trupa" si au parte de nenumarate aventuri prin Vegas , incepe sa simta gustul banilor , si gustul petrecerilor din Orasul Luminilor.

 

Actiunea filmului 21: Sansa vietii lui / 21atinge cote maxime in momentul in care gasca de tineri intra in atenti supravehetorilor, punand in pericol ceea ce pare a functiona foarte bine. 


Cele mai citite

Vedete pe covorul roșu la Gala de Închidere TIFF 2022

După proiecția a aproximativ 200 de lungmetraje și scurtmetraje, întâlniri ale actorilor cu publicul, cine-concerte, expoziții, workshop-uri, dezbateri și experiențe cine-culinare, s-a tras Cortina peste TIFF 2022, nu înainte însă de-a invita publicul la o Gală de închidere spectaculoasă.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies