marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kick-Ass 2: cum arata Jim Carrey in prima imagine oficiala din cea mai tare comedie cu super eroi

Prima imagine oficiala din Kick-Ass 2 ii surprinde pe fani si le ofera o idee despre cum va arata personajul lui Jim Carrey in continuarea filmului din 2010.

Kick-Ass 2: cum arata Jim Carrey in prima imagine oficiala din cea mai tare comedie cu super eroi

Jim Carrey si Aaron Taylor-Johnson apar in prima imagine din Kick-Ass 2, cea mai tare comedie cu super eroi, ce se va lansa in aceasta vara.


La doi ani dupa lansarea primei parti a comediei cu super eroi, regizorul Jeff Wadlow si autorul cartii care se afla la baza acestei productii, impreuna cu cei de la Universal, continua aventurile celebrelor personaje.


Jim Carrey este noul nume mare din filmul care ii va mai avea in distributie pe Chloe Grace Moretz (Hit-Girl), Nicolas Cage (Big Daddy), Aaron Johnson (Kick-Ass) si Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma).


Actorul de 50 de ani interpreteaza rolul unui personaj inedit, Colonelul Stars, un fost gangster care se alatura echipei de supereroi, Justice Forever.


Primul Kick-Ass a aparut in martie 2010 si a fost un adevarat succes de box-office. Cu un buget de 28 de milioane de dolari, povestea lui Dave Lizewski (Aaron Johnson), un adolescent care-si doreste sa devina un supererou real a avut incasari la nivel mondial de peste 96 de milioane de dolari.


Kick-Ass 2  are premiera pe 28 iunie 2013.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies