marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kill Bill: 20 de imagini nemaivazute din spatele filmului in care Uma Thurman omoara de una singura 119 persoane

De la grotesc, la sublim si de-a dreptul bizar: studiourile Miramax au facut publice 20 de imagini din culisele filmelor Kill Bill 1 si Kill Bill 2.

Kill Bill: 20 de imagini nemaivazute din spatele filmului in care Uma Thurman omoara de una singura 119 persoane

GALERIE FOTO: KILL BILL!


In urma cu 10 ani, Quentin Tarantino a marcat milioane de fani cu baia sa sange si violenta din seria Kill Bill, un fel de parodie a filmelor de arte martiale, ce omagiaza manga (animatie japoneza violenta si pornografica), western-urile spaghetti si vechile filme japoneze cu samurai. Cu ocazia lansarii pe DVD a intregii colectii de filme a lui Quentin Tarantino cei de la Miramax au publicat o parte din secretele celor mai sangeroase filme facute de regizorul in varsta de 49 de ani.


Kill Bill 1 si 2, scrise si regizate de Tarantino si lansate in 2003 si 2004 sunt considerate un adevarat festival de sange. Cele doua filme au costat 60 de milioane de $ si au facut incasari mondiale de peste 332 de milioane de dolari. Povestea de razbunare a Miresei / The Bride jucate de Uma Thurman a urcat in topul celor mai bune 250 de filme din istorie, realizat de IMDb.com.


David Carradine il interpreta pe Bill un personaj nemaivazut de sinistru, lider al unui grup de elita numit Plutonul de Executie al Viperelor. Toate viperele au un nume de cod inspirat de serpi veninosi si cel mai mortal dintre ei este Mamba Neagra (Uma Thurman), care este si fosta iubita a lui Bill.

 

Dupa ce se trazeste din coma, Mireasa porneste sa-i ucida pe rand pe asasinii care au dorit-o moarta: O-Ren Ishii, regina criminalilor din Tokyo, jucata de Lucy Liu, Elle Driver, cea mai periculoasa asistenta din filmele moderne, jucata de Daryl Hannah, Budd interpretat de Michael Madsen, Vernita Green interpretata de Vivica Fox, lasandu-l la final pe Bill, tatal fetitei ei.
 

Una dintre cele mai faimoase scene ale filmului este cea de la finalul primei parti, cand Uma Thurman o infrunta intr-o bataie spectaculoasa cu sabiile pe Lucy Liu. Asta dupa ce Mireasa a ucis 57 de adversari intr-un restaurant asiatic intr-o scena in care improscaturile de sange devin arta abstracta. Uma Thurman, care a fost nominalizata la Globurile de Aur pentru acest rol, omoara 119 personaje pe toata durata filmului.


"Kill Bill si Django Unchained sunt cele mai mari aventuri ale mele in cinematografie" a declarat Tarantino.

 

 

Sursa:  Miramax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies