marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kirsten Dunst spune că i-a fost dificil să-l sărute pe Tobey Maguire în Spider-Man

În 2002, actrița a interpretat-o pe Mary Jane Watson în celebrul film.

Kirsten Dunst spune că i-a fost dificil să-l sărute pe Tobey Maguire în Spider-Man
Kirsten Dunst a dezvăluit ceea ce nimeni nu și-a imaginat. Ea a spus că sărutul lui Tobey Maguire în filmul „Spider-Man” nu a fost atât de bun pe cât își imaginează mulți, ci a fost dificil de realizat. „A fost o experiență mizerabilă”, a spus actrița, acum în vârstă de 41 de ani, despre producția din 2002, de la filmările căreia nu are cele mai plăcute amintiri, mai ales când au făcut una dintre cele mai iconice scene.
 
În timpul apariției sale în emisiunea „The Jonathan Ross Show”, Kirsten Dunst, care a interpretat-o pe Mary Jane Watson în film, a spus: „Îmi amintesc că (regizorul) Sam Raimi mi-a dat o carte despre săruturi celebre pentru a mă inspira, dar mi-am și dorit foarte mult să o fac, chiar dacă a fost un pic mizerabil. Ploua torențial, era frig și Tobey nu putea respira, așa că era aproape ca și cum l-aș fi readus la viață“, a spus ea.


 

Scena a fost unul dintre cele mai memorabile momente ale blockbusterului, iar Kirsten Dunst spusese anterior că „nu s-a simțit deloc ca un sărut celebru”. Vorbind pentru revista „W”, ea a explicat: „Apa îi ieșea pe nas din cauza ploii, iar apoi nu putea respira în costumul de Spider-Man și mai era și foarte târziu în noapte. Așa că nu m-am gândit că ar putea fi vreun sărut celebru.”



 

În ciuda tuturor acestor lucruri, Kirsten Dunst și-a iubit rolul din franciza cinematografică „Spider-Man”. De fapt, actrița a dezvăluit anterior că i-ar plăcea foarte mult să aibă ocazia de a reveni în franciză, într-o anumită calitate: „Iubesc aceste filme și iubesc toate seriile diferite. Dacă băieții ăștia m-ar suna și mi-ar spune: «Vrei să vii la mine în seara asta să stăm și să ne prostim sau vrei să vii să faci acest film sau să citești o scenă sau să faci niște chestii legate de Spider-Man?» ar fi o mare surpriză, de ce să nu vreau să fac asta?“, a declarat ea pentru Marvel.com anul trecut.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies