marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, cea mai bine platita actrita a anului: este cea mai tanara actrita din istorie care ajunge pe primul loc in topul Forbes

La 22 de ani s-a dovedit indispensabila pentru una dintre cele mai populare francize din lume, motiv pentru ca producatorii nu au putut refuza sa o plateasca cu peste 12 milioane de $ pentru fiecare din ultimele doua filme din serie.

Kristen Stewart, cea mai bine platita actrita a anului: este cea mai tanara actrita din istorie care ajunge pe primul loc in topul Forbes


GALERIE FOTO:  25 de imagini din viata lui Kristen Stewart!



Revista Forbes a numit-o pe tanara nascuta in Los Angeles, pe primul loc in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in 2012. Intre mai 2011 si mai 2012, Kristen Stewart care a mai filmat inca o productie uriasa (Snow White And The Huntsman) pe langa Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I si Saga Amurg: Zori de zi - Partea II a avut venituri de 34.5 milioane de $.


Pe locul 2, in clasament se afla Cameron Diaz care a reusit sa faca incasari mondiale de peste 200 de milioane de $ anul trecut cu comedia fara perdea Bad Teacher. Actrita de 39 de ani care a mai jucat anul trecut in "The Green Hornet" si filmat pentru "What to Expect When You’re Expecting" a avut venituri de 34 de milioane de $ potrivit Forbes.


Pe locul 3 s-a aflat "veterana" Sandra Bullock ( 47 de ani)  care gratie unor filme ca "Extremely Loud & Incredibly Close", "The Blind Side" si "Gravity" a strans in jur de 25 de milioane de dolari.


Kristen Stewart  este cea mai tanara actrita care urca pe primul loc in acest top realizat de Forbes.

In toamna acestuia an, actrita aduce pe marile ecrane ultima parte a povestii de dragoste dintre un vampir si o muritoare: Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Producatorii se asteapta la incasari mondiale de peste 700 de milioane de dolari ceea ce ar ridica valoarea totala a francizei despre vampiri la peste 3 miliarde de dolari.


In 2011, Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker erau numite cele mai bine platite actrite de la Hollywood. Angelina Jolie s-a clasat in acest an pe locul al patrulea, cu venituri de 20 de milioane de dolari, iar actrita sud-africana Charlize Theron, partenera de afis a lui Kristen Stewart din filmul "Snow White and the Huntsman" si una dintre vedetele din lungmetrajul SF "Prometheus", ocupa locul al cincilea, cu 18 milioane de dolari.


Locurile urmatoare au revenit, in ordine, actritelor Julia Roberts (16 milioane de dolari), Sarah Jessica Parker (15 milioane de dolari), Meryl Streep (12 milioane de dolari), Kristen Wiig (12 milioane de dolari) si Jennifer Aniston (11 milioane de dolari).

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies