marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, muza celor de la Rolling Stones. Actrita danseaza lasciv in videoclipul noii piese de la Rolling Stones. VIDEO

Kristen Stewart isi arata latura rock in noul videoclip lansat de legendara trupa Rolling Stones, al piesei "Ride 'em on Down".
Kristen Stewart, muza celor de la Rolling Stones. Actrita danseaza lasciv in videoclipul noii piese de la Rolling Stones. VIDEO

Sexy si rea, actrita conduce un model Mustang GT, apoi opreste la o benzinarie unde ofera cel mai sexy moment al clipului: danseaza lasciv, intr-un tricou alb, taiat chiar sub sani si in blugi. Vedeta de 26 de ani este noua muza a legendarei trupe rock, care a revenit cu un nou album, dupa o pauza de mai bine de un deceniu.


La 11 ani dupa ultimul lor album de studio, inepuizabilii Rolling Stones revin cu "Blue and Lonesome", care va fi scos la vanzare in magazine la 2 decembrie, prin care isi celebreaza pasiunea pentru blues-ul din Chicago, relateaza AFP. "Este un omagiu pentru artistii nostri preferati, care ne-au facut sa vrem sa facem muzica", a declarat recent Mick Jagger pentru New York Times.

"Este motivul pentru care am format un grup, eram fani si mari prozeliti ai blues-ului. In final, iata-ne facand blues cincizeci de ani dupa aceea", a adaugat el.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies