marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, dorita in rolul principal din Akira, unul dintre cele mai bune anime realizate vreodata. Cele mai tari momente din cariera sa

Cei de la Warner Brothers o doresc pe Kristen Stewart in Akira un remake dupa celebrul film de animatie si benzi desenate japoneze din 1988, plasat de revista TIME pe locul 5 in topul celor mai bune DVD-uri cu anime.

Kristen Stewart, dorita in rolul principal din Akira, unul dintre cele mai bune anime realizate vreodata. Cele mai tari momente din cariera sa

Filmul regizat de Jaume Collet-Serra i-ar mai putea avea in distributie pe Gary Oldman si Helena Bonham Carter cu care momentan studiourile se afla in discutie. Kristen Stewart este dorita pentru rolul lui Kei.


Pelicula care va avea un buget de 90 de milioane $ este plasata intr-un peisaj apocaliptic in futuristicul Neo-Manhattan, in preajma anului 2019, dupa terminarea celui de-al treilea Razboi Mondial.


Aici liderul il unei bande de motociclisti delincventi pe nume Shotaro Kaneda - de acest rol a fost legate numele lui Keanu Reeves, Garrett Hedlund, Justin Timberlake, Michael Fassbender, Joaquin Phoenix -  incearca sa-l salveze pe bunul sau prieten Tetsuo Shima de la un experiment medical secret ce ameninta sa elibereze fortele lui telekinetice distructive. Pentru acest rol studiourile au luat in cosniderere pe Robert Pattinson, Andrew Garfield, James McAvoy si  Zac Efron.


Vezi aici cum arata cariera lui Kristen Stewart in imagini


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies