marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart face 22 de ani: de la tanara timida la vedeta adorata de milioane de fani. Uite cum arata la inceputul carierei

2012 se anunta a fi cel mai prolific an al carierei lui Kristen Stewart. Astazi vedeta seriei Twilight face 22 de ani.
 

Kristen Stewart face 22 de ani: de la tanara timida la vedeta adorata de milioane de fani. Uite cum arata la inceputul carierei

GALERIE FOTO: Cariera lui Kristen Stewart in imagini!

Kristen Stewart  si-a inceput cariera ca actrita in urma cu peste 10 ani iar de atunci a ajuns unul dintre starurile preferate de tinerii din intreaga lume.

Primul rol important al lui Kristen a fost in filmul "Camera de refugiu/ Panic Room" (2002), unde a jucat rolul unei fete diabetice a carei mama era interpretata de Jodie Foster. Prestatia ei a fost foarte apreciata de critici iar de atunci cariera ei a inflorit.


In 2012, vedeta isi lanseaza 3 filme extrem de asteptate. Actrita va aduce in acest an la Festivalul de Film de la Cannes, On the Road o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau. Din distributia de la On the Road fac parte Garrett Hedlund, Sam Riley si Viggo Mortensen.


Kristen Stewart  la 11 ani


GALERIE FOTO:  25 de imagini din viata lui Kristen Stewart!
 

In iunie, actrita se transforma intr-o Alba ca Zapada razboinica intr-un film cu multe scene de lupta si care promite sa fie extrem de atragator din punct de vedere vizual - Snow White And The Huntsman. Filmul in care apare alaturi de Chris Hemsworth si  Charlize Theron are sansa sa devina a doua franciza in care este implicata actrita: producatorii intentionand sa-l transforme intr-o trilogie.

In toamna acestuia an, actrita aduce pe marile ecrane ultima parte a povestii de dragoste dintre un vampir si o muritoare: Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Producatorii se asteapta la incasari mondiale de peste 700 de milioane de dolari ceea ce ar ridica valoarea totala a francizei despre vampiri la peste 3 miliarde de dolari.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies