marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart fara Robert Pattinson la premiera Twilight in Japonia: "Scenele de sex cu ea sunt ridicole!"

Kristen Stewart a cucerit Tokyo cu o sedinta foto de promovare a ultimului capitol din Saga Amurg - Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2.

Kristen Stewart fara Robert Pattinson la premiera Twilight in Japonia: Scenele de sex cu ea sunt ridicole!


GALERIE FOTO: 90 de imagini din viata lui Kristen Stewart


Actrita de 22 de ani a pasit zambitoare in fata fotografilor, desi partenerul ei din film Robert Pattinson nu a avut aceeasi atitudine la evenimentul din Australia. Cei doi sunt asteptati la inceputul lunii noiembrie la Festivalul de Film de la Roma. 


Robert Pattinson, care a ingropat securea razboiului dupa scandalul amoros al lui Kristen, a marturisit intr-un interviu recent ca scenele de sex dintre el si Kristen Stewart sunt ridicole.
 

Potrivit digitalspy. com actorul de 26 de ani a facut acest comentariu in timpul emisiunii The Kyle and Jackie O Show, in Australia unde a vorbit despre Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2.



Discutand despre ultimul film din celebra serie cu vampiri, actorul a fost intrebat care scena i s-a parut cel mai dificil de executat in cele cinci parti: "Probabil secventa cu nasterea copilului, din ultimul film…pentru ca a fost atat de ridicola”, a raspuns Pattinson.

"Scena de sex din acest film este, de asemenea, la fel de ridicola. Asta din cauza faptului ca filmam lucruri pe care copiii nu au voie sa le vada decat cu acordul parintilor, prin urmare trebuie sa te gandesti la modalitati inventive pentru a face ceva erotic”, a explicat acesta.

Pattinson si Stewart s-au despartit la inceputul acestui an, dupa ce aceasta l-a inselat, insa au mai fost fotografiati impreuna de atunci. Pattinson a inceput promovarea filmului “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” weekendul trecut, fara Stewart, trimisa de producatori in Japonia, in timp ce Taylor Lautner va promova filmul in Brazilia.


In Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2  familia Cullen este nevoita sa caute o alianta cu alte clanuri de vampiri cu scopul de a proteja copilul lui Bella si Edward de o acuzatie falsa, care pune familia din nou in fata puternicului clan Volturi, moment ce declanseaza omarea batalie finala a filmului. Twilight Saga Breaking Dawn: Part 2, a fost regizat de castigatorul unui Oscar - Bill Condon (Dreamgirls), dupa o adaptare a romanelor originale scrise de Stephenie Meyer, ce are un scenariu scris de Melissa Rosenberg. Filmul se va lansa in Romania pe 16 noiembrie.


Robert Pattinson promoveaza Twilight  in Australia


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies