marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart isi socheaza fanii cu o sedinta foto in care o imita pe Catherine Deneuve

Actrita de 21 de ani arata de nerecunoscut in timp ce-si promoveaza filmul The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 pe coperta revistei W Magazine.

Kristen Stewart isi socheaza fanii cu o sedinta foto in care o imita pe Catherine Deneuve

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Devenita populara cu rolul Bellei din seria Twilight, Kristen Stewart le arata fanilor o noua fata a ei, mult mai senzuala si mai stilata decat imaginea cu care ne-a obisnuit.

Stewart o imita pe Catherine Deneuve, pozand in stilul anilor '60 cu parul bufant si machiaj strident care o fac de nerecunoscut pe coperta W Magazine  o revista de moda si stil).
 


"Personajul meu, Bella, e evoluat dramatic. Se marita, naste, copilul ei creste incredibil de repede si ingrijoreaza pe toata lumea si ii va spune adio pentru ultima data tatalui ei" a dezvaluit Kristen Stewart.

Numita una dintre cele mai de succes tinere actrite ale momentului, aceasta  a marturisit ca nu a citit nicio carte din seria Twilight  inainte de auditiile pentru rolul Bellei si spune ca a fost atrasa de tema adolescentilor pusi in fata cu responsabilitati de adult.Faptul ca s-a apucat de actorie de la 9 ani o ajuta foarte mult in acest sens. TOP tineri putred de bogati! Robert Pattinson si Kristen Stewart au luat 40 de milioane $ in 2010!


Kristen este in prezent la Londra, ocupata cu filmarile pentru "Snow White and the Huntsman", desi, din cauza violentelor care au loc in capitala britanica, a fost nevoita sa intrerupa filmarile pentru o saptamana.
 

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 va ajunge in cinematografele din Romania pe 18 noiembrie.
 

Sursa foto: W Magazine

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies