marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart l-a uitat pe Robert Pattinson: mama actritei a facut dezvaluiri inedite despre iubita acesteia

Kristen Stewart l-a uitat pe Robert Pattinson: mama actritei a facut declaratii despre iubita acesteia

Kristen Stewart l-a uitat pe Robert Pattinson: mama actritei a facut dezvaluiri inedite despre iubita acesteia


Kristen Stewart n-a avut noroc in dragoste. Dupa ce l-a inselat si l-a tradat pe Robert Pattinson, actorul a parasit-o si si-a refacut viata cu altcineva, perioada in care Stewart n-a fost vazuta cu nimeni. Insa, presa speculeaza ca actrita ar avea o relatie amoroasa cu asistenta ei personala.


Dupa ce au aparut o serie de poze in care Kristen Stewart parea foarte apropiata de asistenta ei personala, Alicia Cargile, acum, mama actritei a pus iarasi paie pe foc, dupa ce a facut declaratii despre cele doua.


"Am cunoscut-o pe prietena ei, este adorabila. O plac, ce e de neacceptat? Este o fata grozava", a spus aceasta, conform publicatiei The Mirror.


Jules Stewart, mama actritei Kristen Stewart, a facut dezvaluiri despre fiica ei si noua ei prietena, despre care se spune ca ar fi iubita actritei. Dupa desparitrea dureroasa de Robert Pattinson, actrita de 26 de ani nu a mai fost vazuta in compania niciunui barbat, iar aparitiile in care eram extrem de apropiata de asistenta ei au alimentat speculatiile presei tabloide.

 

Kristen Stewart si Alicia Cargile


 

"Am cunoscut-o si mi-a placut mult de ea. Este fiica mea si ii voi accepta mereu alegerile pe care le face. De ce n-as accepta ca acum are o iubita? E fiica mea. Oamenii sunt liberi sa iubeasca pe cine vor, atata timp cat nu ii ranesc pe ceilalti. Am prieteni gay, oameni din familie, care sunt liberi si fericiti iubind pe cine vor ei" a mai declarat mama lui Kristen Stewart.

Aceasta a facut declaratii si despre fosta relatie a fiicei sale, cu actorul si colegul Robert Pattinson. Cei doi au inceput relatia pe platourile de la Twilight, dar au incheiat-o la cateva luni dupa ce Kristen Stewart l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, iar tabloidele au publicat imagini in care cei doi erau surprinsi. "Imi pare rau ca nu a mers relatia dintre ea si Robert. Erau un cuplu frumos, dar la 25 de ani iti trebuie mai multe experienta ca sa te decizi cu cine  vrei sa iti petreci restul vietii. Ea a invatat sa isi controleze emotiile si reactiile, mai ales cand nu a avut sansa sa traiasca aceste stari, singura, ci expusa in fata tuturor" a spus mama ei, care si ea este scenarist la Hollywood.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies