marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart: numita printre cele mai puternice femei din entertainment. De ce este considerata un model de inspiratie

Starul francizei Twilight, Kristen Stewart este acoperita cu onoruri la final de an de mai toate publicatiile americane.

Kristen Stewart: numita printre cele mai puternice femei din entertainment. De ce este considerata un model de inspiratie


Actrita in varsta de 22 de ani a fost numita una dintre cele mai influente femei din entertainment de revista Hollywood Reporter, in timp ce site-ul EOnline.com a numit-o cea mai stilata vedeta a anului. Aceeasi sursa a plasat-o pe vedeta si in topul personalitatilor care sunt un model de inspiratie.
 

Topul celor mai puternice femei din entertainmentul american este condus de Anne Sweeney, presedintele Disney/ABC Television, intr-un clasament dominat mai mult de producatoare sau directoare executive. Insa pe locul 50 sunt plasate la egalitate Jennifer Lawrence, Kristen Stewart si Meryl Streep pe care Hollywood Reporter le numeste reginele box office-ului in SUA.


Desi calitatile ei de actrita au fost mereu puse la indoiala, Kristen are o putere fantastica de a atrage un public numeros in salile de cinema: franciza Twilight a trecut in aceasta toamna de pragul de 3 miliarde de $ incasari iar filmul Snow White and the Huntsman are peste 400 de milioane de incasari mondiale a mai notat Hollywood Reporter. Cea mai sus plasata actrita in acest top este Tina Fey, pe locul 42.

 

Kristen Stewart nu a impresionat doar la capitolul box office, ci si la stil. "Pentru a promova finalul seriei Twilight, Stewart a intrat in jocurile de fashion cum nu a mai facut-o vreodata. Actrita a intors capetele in rochii sexy si uimitoare marca Zuhair Murad, Balenciaga sau A.L.C" au scris cei de la EOnline.com care nu au ezitat sa o numeasca pe actrita si printre modelele de inspiratie ale anului.


"Ce faci cand dai cu bata in balta si esti prins? Daca esti actrita din Twilight, iti ceri scuze, pui capul in pamant si iti faci munca, chiar daca acest lucru te va expune in fata multor persoane (presa sau public) care au petrecut vara urmarindu-te pas cu pas si criticandu-ti fiecare miscare" au notat cei de la EOnline.com impresionati de cum a reusit actrita sa treaca peste scandalul de infidelitate si peste aventura ei cu un regizor casatorit - Rupert Sanders.

 

Actrita apare extrem de schimbata si "photoshopata" pe coperta editiei australiene a revistei Marie Claire din decembrie, scriu cei de la theimproper.com

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies