marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart provocatoare si rea in Paris. Actrita rade de rivalitatea cu Lily Collins pentru rolul Albei ca Zapada

Actrita preferata de fanii inraiti ai filmelor cu vampiri Kristen Stewart a aparut in ipostaze provocatoare la Paris Fashion Week. Kristen Stewart va lansa peste 3 luni primul din cele doua filme pe care le pregateste pentru 2012.

Kristen Stewart provocatoare si rea in Paris. Actrita rade de rivalitatea cu Lily Collins pentru rolul Albei ca Zapada

Tanara devenita cunoscuta pe plan mondial cu rolul Bellei Swan a intors toate privirile la Paris unde a pasit pe covorul rosu intr-o rochie scurta. Actrita de 21 de ani, vedeta francizei Twilight,  va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in rolul unei Alba ca Zapada razboinice in mega productia 3D Snow White And The Huntsman.

Coleaga de breasla a actritei, Lily Collins care apare si ea in aceasta luna in cinematografe in rolul Albei ca Zapada, insa in alt film, comedia Mirror, Mirror a dezvaluit ca Stewart a ras de rivalitatea pe care presa a construit-o intre cele doua din cauza celor doua filme ce se lanseaza la o distanta de cateva saptamani.

 

"Toata lumea crede ca suntem rivale. Insa am ras impreuna cu Kristen  pentru ca rolurile noastre sunt foarte diferite" a povestit Lily Collins.

Snow White And The Huntsman 3D aduce povestea unei altfel de Alba Ca Zapada (Kristen Stewart) razboinica si neinfricata dupa ce Vanatorul Eric (Chris Hemsworth) trimis de Regina cea Rea, Aavenna (Charlize Theron) sa o ucida ii devine mentor. Pelicula regizata de Rupert Sanders ajunge in cinematografe pe 1 iunie.

Regizat de Tarsem Singh, Mirror, Mirror, este o comedie care are la baza acelasi basm al fratilor Grimm si care ii are in distributie pe Lily Collins, Julia Roberts si Armie Hammer. Filmul se lanseaza pe 30 martie.

Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies