marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si Robert Pattinson s-au reunit chiar inainte de ultimul lor film Twilight. Cele mai frumoase imagini cu cei doi actori

Bucurie pentru fanii seriei Twilight. Cele doua vedete ale francizei, Robert Pattinson ( 26 de ani) si Kristen Stewart ( 25 de ani) s-au intalnit weekendul trecut in Los Angeles, scrie revista People.

Kristen Stewart si Robert Pattinson s-au reunit chiar inainte de ultimul lor film Twilight. Cele mai frumoase imagini cu cei doi actori

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase imagini cu Robert Pattinson si Kristen Stewart!

 

Actorul britanic Robert Pattinson a decis sa o ierte pe iubita lui dupa ce aventura acesteia cu regizorul Rupert Sanders a devenit publica iar cei doi vor fi din nou un cuplu sustine revista People. Cu aproape doua luni inainte de lansarea ultimului lor film impreuna din seria Amurg, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II, Robert Pattinson a decis sa acorde relatiei sale cu Stewart o a doua sansa.


Iubitorii francizei cu peste 1 milion de admiratori pe Twitter se intreaba insa daca impacarea celor doi va fi una reala sau un rusinos exercitiu de PR pentru a atrage atentia asupra filmului care incheie una dintre cele mai populare serii pentru adolescenti din istoria cinematografiei.


Cei doi actori din "Twilight" s-au intalnit, au discutat si in cele din urma Pattinson a decis sa ierte infidelitatea iubitei sale, despre care spune ca a fost "o greseala prosteasca". Pattinson a fost devastat de declaratia prin care Kristen a recunoscut ca l-a inselat cu Rupert Sanders. Atat actrita, cat si regizorul filmului Snow White and The Huntsman, Rupert Sanders au dat in luna august publicitatii comunicate de presa in care si-au prezentat scuze publice.


Robert Pattinson si Kristen Stewart nu au fost surprinsi impreuna in public din luna iulie cand au participat impreuna la Teen Choice Awards 2012.


Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  va avea premiera pe 16 noiembrie 2012. Din distributie fac parte Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser. Filmul cu un buget de 132 de milioane de dolari a fost regizat de Bill Condon.


Primele patru filme din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari.


Sursa foto: Getty
 



Modifică setările cookies