marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart sufera in urma despartirii de Robert Pattinson. Gestul pe care l-a facut actrita pentru a trece mai usor peste aceasta perioada 

Desi a trecut o luna de la izbucnirea scandalului care aproape i-a distrus cariera, Kristen Stewart se pare ca nu a reusit sa treaca peste repercursiunile provocate de "momentul de indiscretie" in care a fost implicata alaturi de Rupert Sanders.

Kristen Stewart sufera in urma despartirii de Robert Pattinson. Gestul pe care l-a facut actrita pentru a trece mai usor peste aceasta perioada

 

Dupa patru saptamani in care paparazzi au asteptat sa surprinda macar o imagine cu vedeta din Twilight, agonia a luat sfarsit. Acum cateva zile, Kristen a aparut pentru prima data singura in public. Imbracata intr-o tinuta neglijenta, cu o pereche de blugi negri, un tricou scurt care ii lasa la vedere abdomentul, o sapca si un ghiozdan in spate, actrita a parut vizibil afectata de intamplarile recente din viata ei. 

 

 

Pe langa infatisarea deplorabila, faptul ca nu a reusit sa treaca peste ultimele probleme a fost evidentiat de un lucru destul de socant: ghiozdanul si palaria pe care le-a purtat in timpul scurtei plimbari ii apartin lui Robert Pattinson, cel care a parasit locuinta in care traiau amandoi dupa izbucnirea scandalului. Imaginile au ajuns si la Robert care, potrivit informatiilor oferite de persoane din anturajul sau, nu a parut deloc impresionat de acest gest.


Vezi AICI toate fotografiile

 

 

"Nu este sigur de ceea ce vrea sa arate Kristen. El face tot ce poate pentru a trece peste aceste momente, se ocupa de promovarea filmului",  a declarat o sursa din anturajul lui Robert Pattinson, potrivit RadarOnline.com.

 

La inceputul lui august, Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders si-au recunoscut aventura, cerandu-si amandoi scuze in doua comunicate de presa care le-au frant inimile fanilor ce o indrageau pe actrita de 22 de ani.

 

 

In urma acestor dezvaluiri, relatia sa cu Robert Pattinson s-a incheiat, acest lucru afectand si turneul de promovare al ultimului film din franciza Twilight, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 care va fi lansat pe 16 noiembrie 2012. Cei doi actori au hotarat sa nu participe impreuna la evenimentele care vor precede premiera productiei, dovada ca legatura dintre cei doi a fost distrusa in totalitate.

 

Pentru Kristen Stewart, scandalul a costat enorm si din punct de vedere profesional. Studiourile Universal au decis sa renunte la actrita pentru continuarea de la productia Snow White And The Huntsman care a facut in acest an incasari de peste 389 milioane de $.

 

Producatorii au regandit planurile pentru urmatorul film renuntand la vedeta peliculei, Kristen Stewart, dupa ce in prima faza anuntau ca planurile pentru un sequel vor merge mai departe in formula initiala cu Stewart,  Charlize Theron si Chris Hemsworth.

sursa foto unu: dailymail.co.uk


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies