marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart uimeste cu o noua schimbare de look. A renuntat la parul vopsit portocaliu in favoarea unei nuante naturale 

Este una dintre cele mai controversate actrite de la Hollywood, de multe ori fiind blamata pentru stilul sau neingrijit. Pe Kristen nu o intereseaza insa criticile si isi continua sa se exprime prin schimbari de look interesante.

Kristen Stewart uimeste cu o noua schimbare de look. A renuntat la parul vopsit portocaliu in favoarea unei nuante naturale

In urma cu putin timp, vedeta din Twilight si-a socat fanii cu una dintre cele ciudate culori de par. Fosta iubita a lui Robert Pattinson a optat pentru un rosu aprins, culoare care i-a scos in evidenta frumusetea ochilor, dar si eternele cearcane. Cu parul scurt si aceasta culoare, ea a lasat in urma definitiv look-ul Bellei.


Recent, Kristen a recurs din nou la o schimbare de look si a revenit la culoarea ei naturala, cu toate ca parul inca il are scurt. Vedeta a participat la o conferinta de presa in Japonia, unde a promovat filmul Equals.


Imbracata sobru, intr-o rochie de un rosu burgund, cu suvitele pieptanate pe spate si cateva accesorii simple, fosta vedeta Twilight a ales sa nu se machieze absolut deloc si sa mizeze pe naturalete atunci cand a pasit in fata jurnalistilor japonezi.


Vezi imaginile aici!

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies