marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart va fi o muza sexy intr-o comedie erotica: afla care este urmatorul film al actritei

Kristen Stewart se transforma intr-o muza in The Big Shoe. Actrita de 22 de ani va juca alaturi de Elizabeth Banks, Jim Sturgess si Susan Sarandon intr-un film regizat de Steven Shainberg, cunoscut pentru Secretary.

Kristen Stewart va fi o muza sexy intr-o comedie erotica: afla care este urmatorul film al actritei

Filmul urmareste povestea unui designer de pantofi sclipitor, jucat de Jim Sturgess, care este presat de mama sa, intepretata de Susan Sarandon, sa intre in afacerile din industria modei si sa ii foloseasca creatiile acestuia pentru a scoate cat mai multi bani.


Atunci cand incearca sa se descurce pe cont propriu, acesta isi angajeaz o muza, pe Kristen Stewart, dar si un terapeut care sa-l ajute sa isi revina. Elizabeth Banks este cea care va juca rolul terapeutului, scrie Hollywood Reporter.

Scenariul este semnat de Mickey Birnbaum, iar regizorul Steven Shainberg a declarat ca e incantat sa faca un film romantic dar si sexy, ca Secretary: "Acest proiect imi ofera sansa sa explorez latura romantica, amuzanta si sexy a relatiilor, asa cum o faceam in Secretary. De la acel film nu am citit un scenariu care sa combine atat de bine erotismul cu umorul. Este o poveste care imi e draga si intentionez sa fac un film unic despre asta".


Filmarile ar trebuie sa inceapa in iunie 2013 si inca nu are data de lansare stabilita.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies